Hababam Sınıfı Yeniden filmi konusu ve oyuncu kadrosu | Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak!

Hababam Sınıfı Yeniden filmi konusu ve oyuncu kadrosu | Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak!

Hababam Sınıfı Yeniden filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak. Hababam Sınıfı Yeniden filminin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Filmi yeniden izlemek isteyenler ya da ilk kez izleyecek olanlar filmin yayınlanacağı saati merak ediyor. İşte detaylar...

Hababam Sınıfı Yeniden filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşacak. Sevilen filmi yeniden izlemek isteyen ya da daha önce izlememiş olanlar, Komedi türünde olan filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu merak edilyor.

HABABAM SINIFI YENİDEN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Hababam Sınıfı Yeniden bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranında yayınlanacak.

HABABAM SINIFI YENİDEN OYUNCULARI

Hande Katipoğlu

Sadi Celil Cengiz,

Altan Erkekli,

Toygan Avanoğlu,

Yusuf Çim

HABABAM SINIFI YENİDEN KONUSU

Hababam Sınıfı Türkiye'nin gelmiş geçmiş en eğlenceli sınıfıdır. Bu yıl yeni öğretmenler, öğrenciler ve renkli karakterler büyük bir heyecan içerisinde. Çünkü Özel Çamlıca Lisesi'nde yeniden karma eğitime geçiliyor ve sınıfa yeni kız öğrenciler de dahil oluyor. Hababam kızları ve erkekleri önce rakip, sonra müttefik oluyor.

HABABAM SINIFI YENİDEN FRAGMANI

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN