Hadise boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu! Açık açık itiraf etti: Meğer...

Hadise boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu! Açık açık itiraf etti: Meğer...

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, Bakü'deki konserde yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı, aşka hala inandığını belirterek itirafta bulundu. İşte ayrıntılar...

Hadise, Azerbaycan'da hayranlarıyla buluştuğu konserde, aşka hala inandığını ve mutlu evliliklere alkış istediğini söyledi. Ancak evlilik işini beceremediğini de itiraf etti. Konserde bu sözleriyle büyük alkış toplayan Hadise, "Sonsuz aşka yine de inanıyorum" dedi.

HADİSE'DEN ŞOK İTİRAF

hadise

Türkiye'nin sevilen pop müzik sanatçılarından Hadise, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bakü Kongre Merkezi'nde yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konserde, ünlü pop yıldızı Alexandre Vauthier imzalı beyaz bir tulumla sahneye çıktı. “Şampiyon”, “Nerdesin Aşkım”, “Sıfır Tolerans” ve “Prenses” gibi hit şarkılarını seslendiren Hadise, seyircilerine müzik dolu anlar yaşattı.

Konser sırasında seyirciler arasında mutlu bir çift gören Hadise, evliliklerine bir alkış istedi. Ancak Hadise, evlilik işini beceremediğini ama hala sonsuz aşka inandığını belirterek, konuşmasını tamamladı. Bu sözleri seyirciler tarafından büyük bir alkışla karşılandı.

Konserin devamında seyirciler arasında bir kişinin "Seni kaybedenler üzülsün" şeklinde bir bağırması üzerine, Hadise sessiz kalmayı tercih etti ve "Gördüğünüz gibi, ben bir şey demedim" diyerek konserine devam etti.

Hadise, geçtiğimiz yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünya evine girmiş, ancak kısa süre sonra boşanmıştı. Sanatçının bu açıklamaları, evlilikleri hakkında yapılan spekülasyonları yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN