Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? Büyük bomba patladı, Hadise o fotoğrafla bakın kendini nasıl ele verdi

Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? Büyük bomba patladı, Hadise o fotoğrafla bakın kendini nasıl ele verdi

30 Eylül'de boşanan Hadise- Mehmet Dinçerler çifti hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hadise'nin paylaşımı bu iddiayı desteklerken söz konusu iddia kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçen yıl 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hadise, evliliğin birinci yılı dolmadan Dinçerler'den boşanmıştı. Ünlü çift, 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmış ve 5 aylık evliliği 5 dakikada sonlanmıştı. Şu sıralar tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeşil kıyafetli son paylaşımında "Ne demiş Ebru Yaşar? Yeşillenirim" ifadelerini kullanan Hadise, daha sonrasında ise sosyal medya hesabının hikaye bölümünden dikkat çekici bir paylaşıma imza attı.

Paylaşımında çizgili gömlek giyen bir erkek koluna yer veren Hadise'nin karşısında oturan kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Söz konusu bu gelişme sonrasında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Halk TV'de yer alan habere göre; "Söylemezsem Olmaz" adlı magazin programında, söz konusu paylaşımda Hadise'nin karşısındaki kişinin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu öne sürüldü.

Daha önce barıştıkları iddialarına "Asla!" diye yanıt veren Hadise'nin bu iddiaya ne yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu. İşte o paylaşımlar...

hadisee.jpg

mehmet-dincerler-hadise.jpg
mehmet-dincerler.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN