Hadise'den hadise yaratan seçim kombini! Servet dökmüş

Hadise'den hadise yaratan seçim kombini! Servet dökmüş

14 Mayıs seçimlerinde ünlülerde kombinleriyle gündemden düşmüyor. Serenay Sarıkaya'dan sonra Hadise'de servet değerindeki seçim kombini ile dikkat çekti. Giydiklerinin fiyatını duyan inanamadı

Seçimin 2. tura kalmasıyla beraber seçim günü ünlülerin giydiği kombinler de konuşulmaya başlandı. Çok sayıda ünlü oy kullanmak için sandığa gitti. Bunlardan biri de Hadise oldu. Hadise'nin hazırladığı kombinin servet değerinde olduğu ortaya çıktı

hadisese.jpg

HADİSE'NİN SEÇİM KOMBİNİ DİKKAT ÇEKTİ

Mehmet Dinçerler ile olan evliliği kısa sürede sonlanan 37 yaşındaki ünlü oyuncu Hadise, 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde giydiği elbise ile gündeme geldi. Hadise'nin sandık başında poz verdiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

14mayisecimleri.jpg

23 BİN TL'LİK KOMBİN

Sandık başında fotoğraf paylaşan güzel şarkıcının uzun çizmelerle kombinlediği kahverengi, sweatshirt tarzı elbisesi, ünlü bir markaya ait ve değeri tam 23 bin 75 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN