Halının üzerindeki gizli telefonu 1kişi bile bulamadı! Sadece en zekiler 17 saniyede bulabiliyor!

Halının üzerindeki gizli telefonu 1kişi bile bulamadı! Sadece en zekiler 17 saniyede bulabiliyor!

Optik İllüzyon: Size sunulan zorluk, resimdeki bir telefonu 17 saniyede bulmanızdır.

Optik İllüzyon: Optik illüzyonlar yüzyıllardır insanları büyüledi ve şaşırttı. Duyularımıza meydan okuyor, algımızla oynuyor ve beynimizin etrafımızdaki dünyayı nasıl yorumladığına dair büyüleyici incelikleri ortaya çıkarıyorlar.

Bu optik illüzyonlar çoğu zaman şaşırtıcı ve akıllara durgunluk veren deneyimlere yol açar ve bizi zihnimizin gücüne hayran bırakır. Sizi gözlem becerilerinizi test etmeye ve başlangıçta yanıltıcı görünen şeyleri deşifre etmeye davet ediyoruz.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TELEFONU BULABİLİR MİSİN?

Size sunulan zorluk, resimdeki bir telefonu 17 saniyede bulmanızdır. Optik illüzyon yapbozu Facebook'ta yayınlandı ve insanlar hala cevaplar arıyor.

Görüntüyü yakından incelediğinizde, optik yanılsamaların yalnızca görsel hileler olmadığını, aynı zamanda psikanaliz alanıyla derin bağlantıları olduğunu anlıyorsunuz.

Zihnimizin bilgiyi nasıl işlediğine ve bakış açılarımıza göre yorumlarımızın nasıl değişebileceğine dair ipuçları sunarlar. Resimdeki gizli telefonu zaman sınırı içinde bulabilir misin?

GİZLİ TELEFONU GÖRDÜN MÜ?

Saat işliyor ve baskı devam ediyor. Telefonu tanımlamanıza yardımcı olabilecek herhangi bir ipucu arayarak resmi incelersiniz. Görüntünün herhangi bir yerinde olabilir - üstte, ortada ve hatta halı desenleri arasında zekice kamufle edilmiş. Gizli telefonu bulmayı başardın mı?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Meydan okuma sona erdi. Telefonu bulabildiniz mi? Başarılı olduysanız, tebrikler! Gözlem yarışmasını geçtiniz ve keskin algılama becerilerinizi gösterdiniz. Değilse, cesaretinizin kırılmasına gerek yok. Optik illüzyonlar aldatıcı olabilir ve biz çözümü ortaya çıkarmak için buradayız.

Cevap aşağıda verilmiştir. Telefonun çevrelenmiş olduğunu görebilirsiniz. Telefon görünmüyor ama yakından bakarsanız küçük bir kamera modülü görünüyor.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN