Halit Ergenç’in bilinmeyen mesleği! 15 yıldır üretiyor tanesini 2,5 milyona satıyor

Halit Ergenç’in bilinmeyen mesleği! 15 yıldır üretiyor tanesini 2,5 milyona satıyor

Oyuncu Halit Ergenç’in bilinmeyen mesleği ortaya çıktı. Oyuncunun kendi tasarlayıp ürettiği lüks seğmen hoparlörler fiyatıyla da dikkat çekti.

Oyuncu Halit Ergenç’in, oyunculuk dışında 15 yıldır lüks segment hoparlör tasarlayarak ürettiği öğrenildi. Ergenç, tasarladığı hoparlörlerin teslimatı ve kurulumu için Hollywood yapımı “Tom ve Jery” filminin Londra’da bulunan setine ürün temsilcisi olarak gittiğini de doğruladı.

FİYATI 2,5 MİLYONA KADAR ÇIKIYOR

Ergenç’in, ses mühendisliği ve akustik tasarım prensipleriyle üretimini yaptığı yüksek segment lüks ses ekipmanları pazarında yer alıyor. Özel el işçiliği ve malzeme kalitesiyle üretilen hoparlörlerin satış fiyatı 1.500 euro (84 bin TL) ile 45 bin Euro (2,5 milyon lira) arasında değişiyor.

halit-ergenc.jpg

“The Odyofi” adlı YouTube kanalına konuşan oyuncu, Warner Bros şirketinin isteğiyle Londra’daki stüdyoya yalnızca ürün mümessili olarak gittiğini söyledi. Cihazların teslimatını ve kurulumunu yapan oyuncu, çekimler esnasında stüdyoda bulunanlara oyuncu olduğunu söylemediğini de belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN