Haluk Bilginer'le yakınlaşmışlardı! Angelina Jolie'nin şok boşanma kararı: Ülkesini bırakıp oraya taşınacak

Haluk Bilginer'le yakınlaşmışlardı! Angelina Jolie'nin şok boşanma kararı: Ülkesini bırakıp oraya taşınacak

Haluk Bilginer’le yakınlık kurmuştu! Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie hayranlarını üzecek kararını açıkladı! Jolie’den şok boşanma kararı! Ülkesini bırakıp oraya taşınacak...

Dünya genelinde tanınan ünlü oyuncu Angelina Jolie, hayranlarını üzecek kararını açıkladı. Haluk Bilginer ile Maria film çekimlerinde yakınlaşan Jolie’nin röportajında hayranlarında şok etkisi yaratacak detaylar yer alıyor.

ANGELINA JOLİE’DEN HAYRANLARINI ÜZECEK KARAR

angelina-ve-brad-pitt-neden-bosandi-1.webp

Oyuncu Jolie, uzun yıllardır devam eden oyunculuk kariyerine son verme kararı aldığını açıkladı. Jolie, WSJ dergisine verdiği röportajda Hollywood'un sağlıksız bir yer olduğunu belirterek, "Belki de bugün olsa sektöre hiç girmezdim" dedi. Bu kararıyla sadece oyunculuktan değil, ABD ve Hollywood'dan da uzaklaşma planları yaptığını ifade etti.

ANGELINA JOLIE KAMBOÇYA'YA YERLEŞECEK

angelina-ve-brad-pitt-neden-bosandi-2.webp

Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt ile devam eden yasal süreçlerin tamamlanmasını bekleyerek Asya'daki evine taşınmayı düşünüyor. Ancak yasal süreç nedeniyle bu planını şu an için gerçekleştiremiyor. Jolie, özellikle en büyük evlatlığı Maddox'un doğduğu Kamboçya'ya taşınma niyetinde olduğunu söyledi.

‘HOLLYWOOD'UN SIĞ VE SAĞLIKSIZ’

Ünlü oyuncu, Hollywood'un sığ ve sağlıksız olduğunu düşündüğünü ve yaşadığı yerde özgünlük aradığını ifade etti. Ayrıca, sosyal hayatının artık olmadığını ve en yakın arkadaşlarının mülteciler olduğunu belirtti. Yıllarca Birleşmiş Milletler'in Mülteciler Yüksek Komiserliği'ne bağlı olarak çalışan Jolie, mültecilerle birlikte olmanın kendisine insanlık değerlerini hatırlattığını söyledi.

Angelina Jolie'nin gelecek planları arasında oyunculuktan tamamen emekli olmasının yanı sıra, çalışmalarını kısa süre önce oluşturduğu giyim markasına yoğunlaştırmak bulunuyor. Jolie'nin bu kararları, hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN