Hande Yener ve Nilgün Belgün dolandırıcıların hedefi oldu: Asla itibar etmeyin

Hande Yener ve Nilgün Belgün dolandırıcıların hedefi oldu: Asla itibar etmeyin

Dolandırıcıların Hande Yener ve Nilgün Belgün'ün ismini kullanarak başkalarına mesaj atıp para istediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan Yener ve Belgün, bu mesajlara itibar edilmemesi ve cevap verilmemesi konusunda uyardı.

Son dönemlerde dolandırıcıların isimlerini kullanarak insanların mağdur edilmesinden yakınan ünlüler kervanına şarkıcı Hande Yener ve oyuncu Nilgün Belgün de katıldı. İki sanatçı kendi isimlerini kullanarak başkalarına mesaj atıp para isteyen dolandırıcılara karşı sosyal medya hesaplarından takipçilerini uyardı.

'ASLA CEVAP VERMEYİN'

Nilgün Belgün, kendisine ait olmayan bir numaradan arkadaşına gönderilen; "Canım, Nilgün Belgün ben. Nasılsın?' şeklindeki mesajın ekran görüntüsünü paylaştı.

nilgun-belgun.jpg

Belgün paylaşımına, "Duyuru; bu numara bana ait değildir. Benim adımı kullanarak başkalarını arayan bu şahsa asla cevap vermeyin." notunu ekledi.

'ŞİKAYETTE BULUNDUM'

Hande Yener de kendisiymiş gibi mesaj atılan numaranın ekran görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

hande-yener-2.jpg

"Benim adıma bir telefon numarası üzerinden yakınlarıma mesajlar atılıyor. Lütfen itibar etmeyiniz. Savcılığa şikayette bulundum."

hande-yener.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN