Harika annelerin burçları... Siz de şanslı çocuklardan mısınız? Bu burçların anneleri tüm anneleri solluyor...

Harika annelerin burçları... Siz de şanslı çocuklardan mısınız? Bu burçların anneleri tüm anneleri solluyor...

her burç ve her annenin kendine özgü ebeveynlik tarzı ve annelik konusunda kendi özel yetenekleri vardır. Astroloji, ebeveynlik için sahip olduğunuz en iyi nitelikleri gösterebilir. Annelerin çocukları için pek çok şey olması gerekir: bir savunucu, bir destekçi, bir öğretmen, bir bakıcı, bir sürücü ve bir ebeveyn. Ancak bazı burçlar, annelik için diğerlerinden biraz daha nitelikli görünüyor.

BALIKLAR SANATÇI ÇOCUKLAR YETİŞTİREN HARİKA ANNELERDİR

Balık, çocuklarına sanatı takdir eden ve çocuklarını yaratıcı olmaya teşvik eden türden bir annedir.

Balık burcu bir annenin çocukları hassas, hayal gücü kuvvetli olacak ve diğer insanlara şefkat ve merhametle davranmayı öğreneceklerdir. Balık anneleri, doğa sevgisi, başkalarına yardım etme konusunda gurur duygusu ve bağımsız bir ruh verecektir.

Balık burcu annesi çocuklarına hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi nasıl öğreteceklerini bilmiyor olabilir, ancak çocukları kendileri için çözmeye çalışırken onları sonuna kadar destekleyeceklerdir.

anne.jpg

KOÇ ANNELERİNDE YOK YOK

Koç anneleri çocuklarının programlarını müzik dersleri, spor, hobiler, sosyal aktiviteler ve kamplarla dolu tutar. Bu arada, Koç annesinin de tam bir programı var .

Çocuklarının maceraperest olmalarını ve yeni şeyler denemekten çekinmemelerini istiyor. Onları tüm zorluklarla yüzleşmeye ve inandıkları şey için savaşmaya teşvik ediyor.

Ara sıra kör olur ama hemen pişman olur. Bu anneler çocuklarına karşı saldırgan olabilir ve bazen çocuklarının ne yapmak isteyip ne yapmak istemediğini dinlemeye ve gerçekten duymaya ihtiyaç duyarlar.

anneler.jpg

İKİZLER ANNESİ ÇOCUKLARI İLE HER ŞEYİ KONUŞURLAR

İkizler anneleri çocuklarıyla her şey hakkında konuşabilir - genellikle çok erken "konuşma" yaparlar. İkizler annelerinin çocuklarından hiçbir sırrı yoktur.

Çocuklarının harika iletişim becerileri var ve çevrelerindeki dünyada neler olup bittiğinin çok farkındalar.

İkizler annesini bu kadar benzersiz yapan şeylerden biri, cinsiyetleri veya yaşları ne olursa olsun çocuklarını anlama yeteneğidir. İkizler anneleri en iyi partileri verir ve en iyi oyun tarihlerine sahiptir.

annelerimiz.jpg

OĞLAK ANNELERİ ÇOCUKLARI İÇİN ÖLÜMÜNE SAVAŞIRLAR

Oğlak burcu anneleri çocukları için ölümüne savaşır. Oğlaklar şiddetle sadıktır ve her zaman onlar için ayağa kalkar.

Bu anneler ortalığı karıştırmazlar ve ebeveynliklerini çok ciddiye alırlar. Çocuklarına iyi bir iş ahlakı aşılamak, disiplin ve odaklanmaya sahip olmak istiyorlar.

Çocukları harçlık alıyorsa emin olabilirsiniz, ev işleri yaparak ve kardeşlerine bakarak kazanıyorlar. Oğlak burcu anneleri çoğunlukla çalışan annelerdir ve bazen kendilerine biraz zaman ayırmaları ve her boş dakikayı ailelerine ayırmamaları gerektiği hatırlatılmalıdır.

anneniz-ve-burcu.jpg

BOĞA ANNELERİ İNANILMAZ SABIRLIDIR

Boğa anneleri inanılmaz sabırlıdır - o kadar ki bazen aziz gibi görünürler. Ama hata yapmayın, Boğa anneleri çok gerçekçi ve gerçekçidir.

Boğa burcu anneleri inatçı olabilir, bu da çocukları ergenlik çağına geldiğinde sorunlara yol açabilir. Boğa burcu bir anne ile çocuğu arasında bir ayrılığa tanık olduysanız, bunun hoş olmadığını bilirsiniz.

Boğa, çocuklarının güzelliği ve doğayı takdir etmesini sağlar. Yiyecek ve harcama konusunda aşırı hoşgörüye eğilimli olabileceğinden, çocuklarını aşırı beslemediğini veya bir doların değerini bilmediklerini izlemesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN