Güneş bu burçlar için doğuyor! İşte cumartesi günü yüzü gülecek burçlar...

Güneş bu burçlar için doğuyor! İşte cumartesi günü yüzü gülecek burçlar...

Yeni şeyleri kucaklamak için eskileri temizlemenin zamanı geldi. Bugün Ay, İkizler burcunda olacak ve Cumartesi gününü dışarı çıkmak, eğlenmek ve yeni şeyler keşfetmek için harika bir gün haline getirecek. Bu, Güneş'in Başak burcundaki son hafta sonu, bu yüzden biraz toplamanız gerekiyorsa, dağınıklığı temizlemenin zamanı geldi. Sonbahar Ekinoksu'nu getiren Terazi Mevsimine sadece birkaç gün kaldı.

17 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sabah saatlerinde oldukça yüzeyselsiniz ama daha sonra duygularınız hakkında gerçek anlamda açılmaya başlarsanız bu mazur görülebilir.

Bazı Koçlar partnerlerinden bir tür güvence isteyecek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir aile meselesinde taviz vermek istemeyen, özellikle karşıt görüşte olan tek kişi sizseniz, bugün yerinizi koruyacaksınız.

Görünüşe göre bu görüşe çok saygı duyuyorsunuz ve çevrenizdekiler gerçek argümanlar ortaya koymadıkça onlara karşı gelmeye devam edeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Arkadaşlarınız ve ailenizle çalışmayı gerektiren herhangi bir girişimde, özellikle de borçlanabileceğiniz işlerde dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

Sevdiklerinize güvenemeyeceğinizden değil, sadece koşullar değişebilir ve insanlar birbiriyle çatışabilir. Bugün bazı haberleri verirken nazik olmanız gerekecek.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün tesadüfen partnerinizin sizden sakladığı bir şeyi keşfedebilirsiniz ve büyük olasılıkla çok kızacaksınız.

Bütün durum aslında aşk hayatınızdaki çok önemli bir konuda farklı düşüncelerden kaynaklanıyor olabilir. Partnerinizin sizden sakladığı şeyi keşfettiğiniz bilgisini kendinize saklayıp saklamama kararı size kalmış.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sözleşme veya benzeri bir şey imzalamanızı gerektiren girişimlerden uzak durmak isteyebilirsiniz.

Bu, aile işleri ve seyahat planlamalarını halletmek için harika bir gün ama diğer yanda hepsini gelecek aya ertelemek isteyebilirsiniz. Sabah, kendinizin veya birinin aşk sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi etrafınızdakilerden izole etme eğiliminde olduğunuz için sessiz bir tefekkür günü. Özellikle üzüldüğünüz veya paylaşmak istediğiniz herhangi bir şey yok.

Bu, uzun bir haftadan sonra biraz rahatlama yakalamanın sadece bir yolu olabilir. Öğleden sonra bir arkadaşınızdan gelecek bir haber sizi biraz canlandırabilir.

burclar-yorumlar.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Belki evin etrafında veya profesyonel yaşamınızda iyileştirmeler sağlayabilecek harika bir gün.

İnsanlar bazı şeyleri ne kadar çabuk kavradığınızı görünce sizden etkilenebilir ve önünüzü açabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu cumartesi yardım edebileceğiniz bazı kişiler arasında seçim yapmanız gerekecek.

Kaynaklar sınırlı olabilir veya başka engeller söz konusu olabilir. Seçim yapmak çok zor olacak ama sonunda yaptığınız seçimle oldukça barışık olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatınızda beklediğiniz değişiklikler bir türlü gerçekleşmiyor ve bu muhtemelen sinirlerinizi bozuyor.

Herkesin bir tür başarıyı kutladığı ve hiçbir şey hakkında söyleyecek iyi bir şeyi olmayan tek kişinin kendiniz olduğunuzu kabullenmeniz gerekecek.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yaşamınızda tezahür eden, yaşamın yüzeysel yönlerinden uzaklaşmaya ve daha felsefi yönleri kucaklamaya yönelik bir yatkınlık var.

Kendinizi geliştirmeye çok önem veriyorsunuz ama işleri gerektiği kadar ciddiye almıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün için bütün her şey gündemde olmakla ilgili. Bir tür kutlama planlayabilirsiniz, ancak büyük olasılıkla başka birini sizin adınıza bunu yapması için zorlamaya çalışacaksınız.

Bu, her türlü fiziksel egzersiz için harika bir gün, bu nedenle bazı spor aktivitelerine katılmak isteyebilirsiniz, belki de takımların birbirleriyle yarıştığı bir aktivite.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün gerçekten ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamanıza izin verilmiyor ve pratik benliğinizi yönlendirmeniz çok önemli.

Ayrıca evde bazı işlerle uğraşmanız gerekebilir. Öğleden sonra, bazı şeylerin halledilmesi için saldırgan moda geçmeniz gerekebilir. Yakın bir arkadaşınızdan size birçok talep gelebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN