Ünlü oyuncu evliliği ile örnek oluyor! İşte sosyal medyanın dilindeki o pozlar!

Ünlü oyuncu evliliği ile örnek oluyor! İşte sosyal medyanın dilindeki o pozlar!

Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi karakteri ile hayranlarının gönlünde taht kuran Erkan Petekkaya, eşi ve oğluyla yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da mutlu evlilik için örnek gösteriliyor.

ÜNLÜ OYUNCU PERFORMANSI KADAR ÖZEL HAYATI İLE DE DEĞENİLİYOR

'Paramparça', 'Hanımın Çiftliği', 'Sessiz Fırtına' ve 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' gibi dizilerde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, son olarak rol aldığı Kırmızı Oda dizisindeki Delikanlı Sadi karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Petekkaya oyunculuğu kadar örnek evliliği ile de hayranlarından takdir topluyor.

petekkaya-esi-001.jpg

ERKAN PETEKKAYA EVLİLİĞİNDE 18 YILI GERİ DE BIRAKTI

Erkan Petekkaya, ailesiyle sık sık sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıyor. Özellikle eşi Didem Petekkaya'yla yaptığı paylaşımlar takipçilerinden büyük beğeni alırken ünlü sanatçı örnek aile babası olarak gösteriliyor. Evliliklerinde 18 yılı geride bırakan Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya güzelliğiyle de övgüleri topluyor.

Örnek evliliğiyle hayranlarının her zaman takdirini alan Erkan Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya'yı gören takipçileri ikilinin çok yakıştığınI ve çok beğendiklerini dile getiriyor.

petekkaya.jpg

AŞK DOLU VİDEO İLE EŞİNİN YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Sosyal medyada 1.5 milyon kişi tarafından takip edilen ünlü sanatçı geçtiğimiz haftalarda paylaştığı aşk dolu video ile eşi Didem Petekkaya'nın yeni yaşını kutlamıştı.

Birçok televizyon dizisinde rol alan ünlü sanatçı geçirdiği rahatsızlıkla hayranlarını korkutmuştu.

erkan-petekkaya-002.jpg

Apar topar hastaneye kaldırılan 51 yaşındaki ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, ameliyat sonrası sağlığına kavuşmuştu.

Başarılı bir ameliyat geçiren Erkan Petekkaya sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: " Yumurta kapıya dayanınca mecbur kalıyorsun. Böbrek taşı alındı. Böbreğime stent takıldı. Uzun yıllardır çektiğim böbrek rahatsızlığı sonucu ameliyat oldum. Zaten uzun yıllardır çektiğim bir sağlık sorunuydu. Ameliyat olarak bu sağlık sorununu geride bıraktım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN