Songül Karlı'nın yaşını duyanlar şaşkına dönüyor! Eski halinden eser yok estetik harikası...

Songül Karlı'nın yaşını duyanlar şaşkına dönüyor! Eski halinden eser yok estetik harikası...

Ünlü sanatçı Songül Karlı'nın yaşını duyanlar şaşkına dönüyor. Geçirdiği estetik operasyonlardan sonra adeta gençleşen Songül Karlı'nın eski halinden eser yok. İşte estetik harikası Songül Karlı'nın son hali...

SONGÜL KARLI GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARIYOR

Son dönemdeki göğüs dekolteli paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ünlü türkücü Songül Karlı’nın değişimini görenler şaşkına dönüyor! Daha önce sadece göğüslerini küçülttüğünü iddia eden ve estetiksiz olduğunu söyleyen Songül Karlı'nın yıllar içindeki değişimi ise estetiğin gücünü gösteriyor! Peki fit hali ile genç kızlara taş çıkaran Songül Karlı kaç yaşında?

SONGÜL KARLI DOĞUM GÜNÜN DE PAYLAŞTI

Ünlü türkücü Songül Karlı'nın bugün doğum günü. Yaptığı paylaşımla sosyal medya hesabından yeni yaşını kutlayan Songül Karlı herkese çok teşekkür etti.

songul-karli.jpg

Derin göğüs dekolteli paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Songül Karlı aynı zamanda geçirdiği estetik operasyonlarla da konuşuluyor. Eski halinden eser kalmayan Songül Karlı'nın değişimi son dönemde Seda Sayan, şarkıcı Ceylan gibi isimlerle adeta yarışıyor. Songül Karlı’nın doğum gününde yaptığı paylaşım ise "Yaşını asla göstermiyor" yorumlarına neden oldu.

Yaptığı imaj değişiklikleriyle gündeme gelen ünlü türkücü son olarak yüzünü gerdirmişti.
Küçük yaşta sahne almaya başlayan ve üne kavuşan Songül Karlı şimdilerde sahnelerin aranılan isimlerinden.

songul-karli-resim.jpg

SON ZAMANLARDA DEKOLTELİ PAYLAŞIMLARI İLE GÜNDEMDEYDİ

Dekolteli pozları ile sık sık magazin gündeminde yer bulan Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Göğüs dekolteli paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren ünlü türkücünün bugün doğum günü. Peki fit hali ile genç kızlara taş çıkaran Songül Karlı kaç yaşında?

Ünlü isim türkücünün 49. yaşını kutladığı öğrenildi. Yaptığı paylaşımla 49 yaşına bastığını öğrenen hayranları sanatçıya övgüler yağdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN