Hastaneye kaldırılmıştı! Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'dan kahreden haber

Hastaneye kaldırılmıştı! Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'dan kahreden haber

2014 yılında Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alarak yarışmada şampiyonluğa ulaşan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak kötü haberi duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelerek bir döneme damga vuran "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katılan, daha sonrasında ise TV8'in reyting rekortmeni Survivor yarışmasına 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılarak dikkatleri üzerine çeken Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü ismin hastaneye kaldırılması hayranlarını üzerken sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yayınlayan Turabi Çamkıran kötü haberi verdi.

Survivor yarışmasında gösterdiği performansla 'Turabi' olarak hafızalara kazınan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılarak hayranlarını üzüntü içerisinde bırakmıştı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Turabi Çamkıran bu kez hayranlarını duygulandırdı.

"BEŞ PARASIZ KALDIM"

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Çamkıran, ekonomik olarak zorluk çektiğini vurgulayarak 'beş parasız' kaldığını açıkladı.

Çamkıran açıklamasında "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti (Helal hoş olsun). Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" dedi.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran hastanelik oldu! Sevenlerinden helallik istedi

"CAHİLLİĞİMDEN YAPMIŞIMDIR"

Çamkıran ayrıca yeni bir yarışmaya katılıp birincilik elde ettiği takdirde ödülü hayır kurumlarına bağışlayacağını duyurarak kalbini kırdığı insanlardan özür diledi.

Çamkıran açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu saatten sonra olur da bir yarışa gidersem eğer birincilik parasını da iyi bir hayır kurumuna bağışlayacağım. Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Sırada yurt dışındaki organizasyonlarda ve yarışmalarda yarışıp hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerim için çalışacağım. Çok çalışın kardeşlerim. 2024 senesinde en az $1,000,000 ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız şimdiden hazırlanın. Yakında benim koçluğumda dünyanın her yerindeki yarışmalarda benim ekibimden şampiyonlar çıkacak. O güne kadar kalın sağlıcakla

Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır"

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran hastanelik oldu! Sevenlerinden helallik istedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN