Hayal Köseoğlu seçim sonuçlarına gözyaşlarıyla isyan etti: Bana 'kudurun' yazanlar size iki çift lafım var

Hayal Köseoğlu seçim sonuçlarına gözyaşlarıyla isyan etti: Bana 'kudurun' yazanlar size iki çift lafım var

Daha önce Sinan Oğan'a yazdığı mektupla gündem olan oyuncu Hayal Köseoğlu bu kez seçim sonuçlarının ardından kendisine gelen kötü yorumlara isyanıyla konu oldu. Genç oyuncu, "Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var" diyerek paylaştığı bir fotoğrafa "Alın buyrun belki hayatında kimseye zararı olmamış bir genç kadının ülkesi için döktüğü gözyaşları sizi mutlu eder" notunu düştü.

"Aşk-ı Memnu", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Mucize Doktor" dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan genç oyuncu Hayal Köseoğlu daha önce ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a sosyal medyadan yazdığı açık mektupla gündeme gelmişti. Köseoğlu mektubunda, "HÜDA PAR'ın bugünü, geçmişi ve açıklamalarının da sizin son derece kırmızı çizginiz olduğunu düşünmek istiyor ve onlar ile ittifak yapmış bir partiye de destek olmayacağınızı düşünüyorum. Lütfen Atatürk'ün izinden gidin ve bu sefer kırmızı çizginiz kadınlar olsun" ifadelerini kaydetmişti.

Genç oyuncu bu kez seçim sonrası kendisine gelen kötü yorumlara verdiği tepkiyle gündem oldu.

'ÇOĞUMUZUN TUZUNUN NE KADAR KURU OLDUĞUNU BİLMİYORSUNUZ'

Ünlü oyuncu cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunun ardından ağladığı anın fotoğrafını paylaştı. Köseoğlu, kendisine kötü yorum yapanlara şu şekilde seslendi:

Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi...

'HALKI SAÇMA İDEOLOJİLERLE SÖMÜRMESİNLER DİYE...'

Sizin CEHAPE dediğiniz çoğu insanın o kadar tuzu kuru ki. Ona rağmen akın akın oy vermeye gitti herkes işini gücünü bırakıp. Müşahit oldu. Türkiye'de insanların yüzü gülsün diye, refah seviyesi, kültür seviyesi, eğitim seviyesi artsın diye. Halkı saçma sapan ideolojilerle kandırıp sömüremesinler diye. Kadınlar kızlar güpegündüz, kapalı halleriyle bile tacizden tecavüzden korkmasınlar diye. Halka insan gibi davranılsın, saygı duyulsun, koyun muamelesi yapılıp cukkalar indirilemesin diye.

ekran-goruntusu-2023-05-29-160932.jpgekran-goruntusu-2023-05-29-160950.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN