Hayatının aşkı babasının metresi çıktı! Esra Ezmeci gelen mesajla küçük dilini yuttu: Bu nasıl bir aile pes artık

Hayatının aşkı babasının metresi çıktı! Esra Ezmeci gelen mesajla küçük dilini yuttu: Bu nasıl bir aile pes artık

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle gündem olmaya devam ediyor. Takipçileriyle sık sık soru-cevap yapan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Hayatının aşkı babasının sevgilisi çıktı. Ünlü psikolog şaşkınlıktan küçük dilini yuttu. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir tavsiyede bulunmuş?

İlişki ve cinsellik üzerine tavsiyelerde bulunan ve son dönemin çıkış yapan isimlerinden olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Instagram hesabından takipçileriyle birlikte soru-cevap etkinliği düzenleyen Ezmeci, bir takipçisinden gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Öyle bir itirafta bulundu ki herkes şoke oldu. Hayatının aşkı babasının sevgilisi çıktı. Esra Ezmeci ateş püskürdü. İşte detaylar...

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

İlişki yönünden kendini akademik olarak geliştiren ve bunu üzerine kitaplar yazan ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sık sık itiraflar paylaşan Esra Ezmeci, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Takipçisinden öyle bir mesaj geldi ki duyanların ağzı açık kaldı.

vcvcvc.jpg

ESRA EZMECİ KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Erkek-kadın ilişkileri üzerinden önemli bilgiler veren Esra Ezmeci, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği düzenlemeye devam ediyor. Takipçilerinden kendisine itiraflarda bulunmalarını isteyen Esra Ezmeci, gelen mesajla küçük dilini yuttu. Görenler şaştı kaldı, bu nasıl bir aile! Kimse bunu beklemiyordu.

HAYATININ AŞKI BABASININ...

Takipçilerinden itiraf yollamalarını isteyen Esra Ezmeci'ye gelen mesaj şok etkisi yarattı. Bir sosyal medya kullanıcısı, evleneceği kadının daha önce 3 ay kadar kendi babası ile birliktelik yaşadığını ifade etti. Şu an babası ile küs olduğunu belirten sosyal medya kullanıcısı, ünlü psikoloğa “bu durum unutulur mu?” diye sordu.

fggfgfgf.jpg

Sinirden ateş püsküren Esra Ezmeci takipçisine, "Bazı durumlar ilişkilerde çok büyük yaralara yol açabilir. Bu da öyle bir durum. Burada babanızla konuşun, hissiyatlarınızı anlatın. Ama bunun için bence araya zaman girmesi çok önemli." cevabını verdi.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN