Hazal Kaya yeni dizisiyle geri dönüyor

Hazal Kaya yeni dizisiyle geri dönüyor

Yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen Hazal Kaya, yaptığı birçok görüşmenin sonunda Karga Seven’ın “Sorgu Odası” dizisiyle imza aşamasına geldi. Önümüzdeki ayın sonunda sete çıkması planlanan polisiye türündeki dizide Kaya, bir dedektifi canlandıracak.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Karga Seven imzalı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezon çekimlerinin ardından aynı yapım şirketinin “Alı-Kara” dizisiyle el sıkışmıştı. Alperen Duymaz’lı proje eylül sezonuna ertelenince Kaya, dijital projeleri gündemine aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; önce beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek MedYapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisine sıcak baktığı konuşulan Kaya, adres değiştirdi ve eski yapım şirketi Karga Seven’ın “Sorgu Odası”yla imza aşamasına geldi.

PARTNERİ YAKINDA BELLİ OLACAK

10 bölümden oluşan Sorgu Odası dizisi de TOD için hazırlanıyor. Mart ayının sonunda sete çıkması planlanan polisiye türündeki dizide Hazal Kaya, bir dedektifi canlandıracak. Ünlü oyuncunun partnerinin kim olacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN