Haziran ayında dünyaevine girmişti! Eda Ece'den müjdeli haber: Şevval Sam duyurdu!

Haziran ayında dünyaevine girmişti! Eda Ece'den müjdeli haber: Şevval Sam duyurdu!

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Yıldız Yılmaz' karakterine hayat veren ve iki ay önce Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Eda Ece'den müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen müjdeli haberi Şevval Sam resmen duyurdu.

Başrolünde Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Yasak Elma' adlı dizide 'Yıldız Yılmaz' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken Eda Ece'den müjdeli haber geldi. Müjdeli haberi Şevval Sam resmen duyurdu.

4 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Haziran ayında dünyaevine giren Eda Ece'den müjdeli haber geldi. Haberler.com'un haberine göre; İki ay önce nikah masasına oturan Eda Ece anne oluyor. Ünlü oyuncunun bir aylık hamile olduğu ileri sürüldü.

Eda Ece'nin hamileliğinin daha ilk ayında olduğu için bu süreci gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği iddia edildi. Yeni sezonda bir projede yer almayan Eda Ece, hamilelik sürecini de sakin bir şekilde geçirmek istiyor.

Ünlü oyuncu henüz bir açıklama yapmazken Eda Ece'nin rol arkadaşı Şevval Sam, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Eda Ece hakkındaki hamilelik iddialarını doğruladı ve "Bizim haberimiz vardı, haber çıkmasını bekliyorduk. Teyze oluyorum, mutluyum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN