Hedeflere ulaşmaya az kaldı! Koç, boğa, ikizler, başak, terazi, akrep, kova ve balıklar... İşte 8 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Hedeflere ulaşmaya az kaldı! Koç, boğa, ikizler, başak, terazi, akrep, kova ve balıklar... İşte 8 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Çok istediğiniz bir şeyin birkaç dezavantajı bulunuyor. Bu durum şu anda sizin için oldukça belirgin hale geliyor olabilir. Hatta bir hedefe ulaşma konusundaki çabalarınız üzerine yeniden düşünmenize bile neden olabilir. Ancak acele bir karar vermeden önce, hayattaki çoğu harika şeyin ufak tefek değişiklikler gerektirdiğini unutmamalısınız.

8 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda sizin için olduğu gibi, bir ilişkide işler ters gitse bile, yine de anlaşabilir ve birbirinizin arkadaşlığından keyif alabilirsiniz. Bir çatışma yaşadığınızda bile özel biriyle geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanmak, o kişide gerçekten sevdiğiniz şeylere odaklandığınızda mümkündür. Başlangıçta sizi neyin bir araya getirdiğini hatırlamak zor olabilir, ama kesinlikle hatırlayabilirsiniz. Ve eğer bunu yaparsanız, iyi ve olumlu olanı hatırlamak sizi mutlu bir çözüme ve uyuma geri dönmeye yönlendirecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sık sık görüştüğünüz birine karşı çok nazik ve düşünceli davrandınız, ancak size ısınmamış gibi görünüyor. Belki size karşı kısa konuşuyor, soğuk davranıyor ya da arkadaşça tavrınıza rağmen mesafeli ve düşmanca davranıyor olabilir. Sizden hoşlanmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Ama hoşlanılmayacak ne var ki? Bazı insanların diğerlerine ısınması biraz zaman alır. Bazen bunun nedeni geçmişte yaşadıkları deneyimler nedeniyle güvenmekte zorlanmalarıdır. Nazik ve düşünceli olmaya devam ederseniz, kısa süre içinde dostluğunuzun size geri döndüğünü göreceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çok istediğiniz bir şeyin birkaç dezavantajı bulunuyor. Bu durum şu anda sizin için oldukça belirgin hale geliyor olabilir. Hatta bir hedefe ulaşma konusundaki çabalarınız üzerine yeniden düşünmenize bile neden olabilir. Ancak acele bir karar vermeden önce, hayattaki çoğu harika şeyin ufak tefek değişiklikler gerektirdiğini unutmamalısınız. Birkaç yeni şeye adapte olmanız gerekecek, ancak kazanacağınız şey o kadar özel ve o kadar bereketli ki, muhtemelen bu çabaya değecektir. Bundan vazgeçmeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir kişinin karanlık bir gecede balkondan Ay'ı seyrederken hayranlık duyması, o kişinin Ay'a seyahat etmek istediği anlamına gelmez. İnsan orada hayatta kalabilseydi bile Ay kesinlikle soğuk ve sade bir yer olurdu. Bazı şeyleri hayal gücüne bırakmak daha iyidir. Şu anda yapmak istediğiniz bir şeyi romantikleştiriyor olabilirsiniz, ancak bunun gerçekliği sizin için doğru olmayabilir. Eğer şüpheleriniz varsa, bunun nedeni bu olabilir. İlk adımı henüz atmamışken iyice düşünün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Zeki ama zor olduğunu düşündüğünüz birinin tavsiyelerine kulak vermeyi çok istersiniz. Şu anda bu kişiyle anlaşmazlık içinde olabilirsiniz ancak size sunabileceği herhangi bir fikir veya rehberliğin mükemmel ve paha biçilmez olacağının da farkındasınız. Ancak aradığınız cevap için bu kişiye başvurduğunuz anda çatışmanızın ortadan kalkacağını görebilirsiniz. İsteğinizle onların egosunu yükseltmek, takdir edildiklerini hissetmek, kendilerini size daha yakın hissetmelerine neden olabilir. Kaybedecek neyiniz var?

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birinin davranışlarından artık bıkmış olabilirsiniz. Muhtemelen bu kişi ile ilk kez bu noktaya gelmiyorsunuz. Şimdi sakinleşmek için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu ve sonra her şeyin normale döneceğini düşünebilirsiniz. Ancak hiç durup bu felsefe hakkında düşündünüz mü? Bu aslında bu kişiyle olağan bir durumdur ve sakinleşme sadece bir sonraki sefere kadar sürecektir. Bu kişiyle yüzleşmenin ve nasıl hissettiğinizi açıklamanın zamanı gelmiş olabilir. Büyük olasılıkla bir şeylerin değişmesinin tek yolu budur.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda birinin iyiliğine karşı oldukça şüpheci yaklaşıyor olabilirsiniz. Eğer durum buysa, onun art niyetini ve sizden ne istediğini merak ediyor olabilirsiniz. Ancak şüphecilik size yakışmaz. Açık yürekli olduğunuzda ve şüphenin faydasını görmeye istekli olduğunuzda çok daha "kendiniz" olursunuz. Birinin niyetleri konusunda haklı olduğunuz ortaya çıksa bile, bunu eninde sonunda zaten öğreneceksiniz. Bu arada, nezaketiniz bunu görmesi gereken biri için mükemmel bir örnek teşkil edebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Özel hayatınızdaki biriyle çok güçlü bir bağınız var ve bu şimdi daha da belirgin hale geliyor olabilir. Sanki birbirinizi türdeş ruhlar olarak anlıyorsunuz ve birbirinizle ilgili daha güçlü sezgileriniz var. Ancak bu kadar güçlü bir bağlantınız olduğunda, ilişkinizin diğer tüm yönleri de çok yoğun olabilir. Bu nedenle şu anda özel biriyle zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ancak onu mutlu edeceğini bildiğiniz şeylere uyum sağlarsanız, kendinizi de mutlu edebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Binlerce kilometrelik bir yolculuk bir adımla başlar. Bugün bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Bu, dünyanın etrafında bir yürüyüşe çıkmak üzere olduğunuz anlamına gelmiyor. Ancak bir hedefe ya da hayale ulaşmak için uzun bir sürecin başında olduğunuzu kabul etmeniz gerekir. Fakat bunu sadece önünüzde duran zaman ve mesafe olarak düşünmeyin. Her bir adımın size değerli bir şey sunma potansiyeline sahip olduğunu unutmayın; bir ders, yeni bir deneyim, mutluluk vb. Başlayın ve yolculuğunuzun bir anını bile hafife almayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sıcak, misafirperver ve neşeli birine karşı nazik olmak kolaydır. Bu tür bir kişi kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Böyle biri ilham vericidir, rahatlatıcıdır ve etrafında olmak kolaydır. Ancak bir kişi soğuk, sinirli, huysuz vb. olduğunda, kendi nezaketinizi ortaya çıkarmak için gerçekten derine inmeniz gerekir. Şu anda anlamadığınız bir şey yaşayan biriyle uğraşıyor olabilirsiniz. Daha derine inin ve olabildiğince sıcak, misafirperver ve neşeli olun. Kendisine ısınılması kolay olan kişi siz olun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hiç kimse korku içinde yaşamak istemez, ancak birçok insan bunu yapar. Muhtemelen korkunun bir seçim olduğunu söyleyecek insanlar vardır, ancak bu her zaman bu kadar basit değildir. Bazen korku ile ilgili sorunlar kişinin yaşadığı zor deneyimlerden ya da yetiştirilme tarzından kaynaklanır ve korkuların üstesinden gelmek için güçlü ve bilinçli bir çaba gerekir. Ama bu mümkündür. Korku nedeniyle bir fırsatı kabul etmekten veya çok istediğiniz bir şansı değerlendirmekten geri duruyor olabilirsiniz. Ancak hissettiğiniz korkuya rağmen cesaret edebilirseniz, aslında korkacak hiçbir şey olmadığını göreceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Her zaman birilerinin yanında olmak ya da büyük bir iyilik yaptığınızda bunun fark edilmemesi cesaret kırıcı olabilir. Övgü almak için yapmıyor olsanız bile, çabalarınızın fark edilmemesi canınızı yakabilir. Ayrıca o kişi için yaptığınız her şeyin takdir edilmediğini de hissedebilirsiniz. Siz verici, şefkatli bir insansınız ve bu durumlarla birden fazla kez karşılaşmış olabilirsiniz, ancak şu anki durum özellikle incitici olabilir. Sabırlı olun. Yakında size gerçekten değer verildiğini göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN