'Help Turkey' paylaşımı yapan Alperen Duymaz vatan hainliği ile suçlandı

'Help Turkey' paylaşımı yapan Alperen Duymaz vatan hainliği ile suçlandı

Son Yaz dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde devam eden yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Genç oyuncunun bu davranışı birçok kişi tarafından takdir topladı. Ünlü ismin 'Help Turkey' paylaşımı yapması bazı takipçileri tarafından tepki ile karşılandı. Bir takipçisi Duymaz'ı paylaşımdan dolayı vatan hainliği ile suçladı.

Alperen Duymaz, iki gün önce yangın söndürme çalışmaları sırasında sosyal medyadan canlı yayın açmıştı. Duyarlı davranışı ile olumlu tepkiler alan genç oyuncu, daha sonra "Help Turkey" paylaşımı da yaptı. Duymaz'ın bu paylaşımına bir takipçisi "Seni çok severdim ama beş para etmez bir vatan haini olduğunu görüyorum, yazık devlet bölgede her şeyi yapıyor. Ülkemi aciz duruma düşürme çabalarınız boşa çıkacak" sözleriyle tepki gösterdi.

Duymaz ise takipçisinin sert sözlerine şu şekilde yanıt verdi;

"Vicdanınızın varlığını hissettiğinizde, insan olduğumuzun bilincine vardığınızda, bölgeye bizzat gidebilmek için can atan 10 yaşında aslan yavrularının bölgeye vardıktan sonra gösterdikleri çabayı, kiloları kadar kaldırdıkları su bidonlarını canları pahasına yetiştirdiklerini gördüğünüzde, doğa sevgisini, birlik beraberliğin ne demek olduğunu gördüğünüz manzarayı zerre anladığınızda, kuşların yuvalarını terk etmedikleri ve etmeyecekleri için bağırarak acı içinde yanarak can verdiğini duyduğunuzda, kabullenebildiğinizde, kibirlenmediğinizde, 'yanlış' diyebildiğinizde, oturur bu durumu uzmanlığımız olmamasına rağmen çevrelice değerlendiririz. Çok da isterim birlik içinde toprağı filizlendireceğimiz nice sabahlar, yarınlara, aydınlıklara. Selametle."

icccgjfgjgjfhdfhfh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN