Her burç nasıl para kazanır? İşte burçların para kazanmak için yapması gereken ritüeller...

Her burç nasıl para kazanır? İşte burçların para kazanmak için yapması gereken ritüeller...

Altında doğduğumuz takımyıldızı sadece karakterimizi değil, aynı zamanda finansal şansımızı da etkiler. Her Burç için, hayata refah getirebileceğiniz kanıtlanmış komplolar vardır. Zodyak takımyıldızları insanları etkiler ve astrologlar bir kişi, karakteri ve davranış kalıpları hakkında çok şey söyleyebilecek birçok doğal gerçeği ortaya çıkardılar. Hayatınızda para şansının olması için, burcunuza göre size uygun etkili ritüeller kullanın.

KOÇ BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Ateşli takımyıldızın temsilcilerinin para biriktirmesi ve anlık bir dürtüyle harcamaması zordur. Cebinizden paranın akmaması için küçük bir ateş yakmanız, içine sarı bir madeni para atmanız ve “Ateş her şeyi yutarken, içimdeki hayat kıvılcımını besledikçe, parayı bana çekecek” demeniz gerekiyor. beni finanssız bırakmadan , vb.” . Ateş yanana kadar bekleyin, bir madeni para bulun ve tılsım olarak yanınızda taşıyın.

BOĞA BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Boğa para konusunda şanslıdır, ancak çoğu zaman birikimlerini büyümeye koyma fırsatını kaçırırlar. Sermayenizi artırmak için kanıtlanmış bir arsa kullanın. Akşam, büyüyen ay gökyüzünde açıkça görüldüğünde dışarı çıkın.

Şeffaf bir kavanoza birkaç bozuk para koyun, kapağı sıkıca kapatın ve “Ay parayı büyütüyor, bana yardımcı oluyor. Dolunay geçtikçe, para ile başarısızlık artık gelmeyecek . Kavanozu tenha bir yerde bırakın ve her maaşla birlikte içine birkaç bozuk para koyun.

İKİZLER BURCU NASIL PARA KAZANIR?

İkizler , önlenemez enerjileri nedeniyle genellikle finansal bağımsızlığın önüne geçerler. Bir şeyleri mantıksal sonuna getirmeden bırakırlar. Cüzdanınıza para ekleme şansınızı şu şekilde artırabilirsiniz: güzel bir açık renkli kalem bulun, birkaç dakika boyunca iki büyük banknotun arasına koyun. Tüyü çıkarın ve şöyle deyin: “Kuş uçtu, tüy düştü. Onu kim bulduysa, mutluluğu buldu. Tüyü evde tenha bir yere koyun ki size zenginlik çeksin.

borc.jpg

YENGEÇ BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Yengeçlerin birikimlerinden ayrılma ve yatırım yapma isteksizlikleriyle servetlerini çoğaltmaları engellenir. Etkili bir komplo yardımıyla paraya karşı tutumunuzu değiştirebilir ve refah yolunuzu açabilirsiniz. Bankaya para göndermeden önce şunları söyleyin:

“Paradan ayrılmam, büyümesine izin veririm, biraz veririm, daha fazlasını alırım.” Parasal enerjinin sürekli güncellenmesi ve daha fazla kazanabilmeniz için finansmanı harekete geçirmekten korkmayın.

ASLAN BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Aslanlar gelirlerinin çoğunu lüks mallara harcadıkları için para konusunda zorluk yaşarlar. Daha etkili bir komplo, şevkinizi hafifletmenize yardımcı olacaktır. Pahalı küçük bir şey alın, örneğin mücevher, elinize sıkıca sıkın ve şunu söyleyin:

“Para harcandı, geri dönüşü yok. Servet biriktirmiyorum ve sonra ağlıyorum. Dekorasyon yanlarında taşınır taşınmaz, para ayrılmayı bırakacak .” Özellikle mağaza veya sergileri ziyaret edecekseniz, tılsımlı bir şeyi yanınızda daha sık taşıyın.

BAŞAK BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Başaklar genellikle para enerjisini bloke eder, para harcamayı reddeder ve onu kurtarmak ister. Mali başarısızlıkları şu şekilde durdurabilirsiniz: cebinize sarı bir bozuk para koyun ve tüm gün boyunca giyin, sürekli dokunarak ve komplo sözlerini kendinize söyleyin. Evde, madeni parayı elinizde tutun ve arsa yüksek sesle söyleyin:

“Para yattı, soldu, değerini kaybetti. Madeni paraları bulacağım, üzerindeki pislikleri temizleyeceğim ve tekrar dolaşıma sokacağım . Bu komplonun yardımıyla, harcadığınızı bilerek ve bir nedenden dolayı yatırım yaparak parayla daha sakin bir şekilde ayrılabileceksiniz.

unut.jpg

TERAZİ BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Terazi finansla ilgili sorunları çözmek için genellikle şüphe ve uzun karar verme ile engellenir. Sonuç olarak, genellikle büyük fırsatları kaçırırlar. Bu durum, etkili bir komplo yardımıyla düzeltilebilir.

Ayın büyüme evresinde olduğu dönemde sol ayakkabınıza beş rublelik bir bozuk para koyun ve bütün gün bu şekilde yürüyün.
Akşam daireye girmeden önce şöyle deyin: “Para benimle gitti, tüm yolları gördüm. Eşiği aşacağım, para şansını yanıma alacağım . ”

Nikeli bir tılsım olarak bırakın ve özellikle önünüzde işlemleriniz veya harcamalarınız varsa, daha sık yanınızda taşıyın.

AKREP BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Akrepler genellikle düşüncesizce paradan ayrılır ve riskli girişimlere yatırım yapar. Bir komplo, finans çıkışını ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır:

“Para paraya gidiyor, ama onlar bana geri dönüyor. Hesaptan tek kuruş talepsiz çıkmayacak, hiçbir dolandırıcının eline geçmeyecektir. Tasarruflarınızı her yatıracağınız veya tanımadığınız kişilere vereceğiniz her zaman bu komployu söyleyin.

YAY BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Yay burcunun huzursuzluğu, kazanç elde etmesine engel olur. Hareket halinde olmaya alışkındırlar, bu nedenle genellikle "bir yere bağlı" olmanın gerekli olduğu bir pozisyonu reddederler. Aşağıdakileri söylerseniz kazançla ilgili sorunlardan kurtulabilirsiniz:

“Para peşindeyim, trene vaktim yok, uçak bensiz uçuyor. Değerli parayı bulur bulmaz, her yerde zamanında olacağım . Dışarıda bir bozuk para bulun ve yanınızda taşıyın. Size para bolluğu çekecek.

para-para.jpg

OĞLAK BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Oğlaklar, liderlik pozisyonlarını ve sorumluluklarını reddederlerse, parasal enerjide durgunluk yaşayabilirler.

Kendiniz için güvenilirlik kazanabilir ve sorumlu bir karar vermeden önce “ Kaç yol katedilmedi, kaç yol keşfedilmedi” derseniz yeni bir pozisyondan önce utanmazsınız. Her birini gözden geçireceğim ve sonunda zenginliğimi bulacağım . Bir komplo, yeteneklerinize olan güveninizi kazanmanıza yardımcı olacaktır.

KOVA BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Bu İşaretin temsilcileri nasıl tasarruf edeceklerini bilmiyorlar, bu yüzden genellikle borç ve kredi alıyorlar. Etkili bir komplo, başka bir para esaretini önlemenize yardımcı olacaktır. Başka bir büyük miktara ihtiyacınız olduğuna karar verir vermez, şunu söyleyin:

“ Ne kadar kazanılır, ne kadar harcanır. Çok fazla satın almıyorum, para biriktiriyorum , borca ​​girmiyorum, finans çekiyorum . Atalarımızın komplosu, dürtüsel antiklerden vazgeçmenize ve şu anda gereksiz olan satın alımlara para harcamamanıza yardımcı olacaktır.

borc-001.jpg

BALIK BURCU NASIL PARA KAZANIR?

Balık , komşularının yararına büyük meblağlar bağışlayabilir, ancak çoğu zaman kendi ihtiyaçlarını devalüe eder. Böylece parasal enerjiyi bloke ederler, çünkü finans, onları nasıl değerlendireceğini bilmeyenlerin eline geçmez.

Ayın büyümesi sırasında balık, bir bardak suya bozuk para koymalı, pencere pervazına koymalı ve şöyle demelidir:

“ Su bütün kötü şeyleri yıkar, beni yoksulluktan kurtarır, para ve zihin katar. Camdaki su buharlaştıkça, sorunlarım çözülmeye mahkumdur . Bir bardağa çok fazla su dökmeyin, çünkü ne kadar hızlı kaybolursa, artık finansal zorluklar yaşamayacaksınız.

Paranın cesur ve kendine güvenen insanları sevdiğini unutmayın. Zorluklardan korkmayın ve ekstra para kazanmanın yeni yollarını bulmaya çalışın. Başarısızlıklar üzerinde durmayı bıraktığınız anda, kader sizi güç için test etmeyi bırakacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN