Yıldızlardan tüm burçlara saat 17.30 uyarısı: Ertesi güne kadar sizi etkisi altına alacak...

Yıldızlardan tüm burçlara saat 17.30 uyarısı: Ertesi güne kadar sizi etkisi altına alacak...

Bugünün Koç Ayı doğrudan bir yaklaşımı tercih ederken, bugün geçişler daha karmaşık. Merkür'ün Kayron'la 150'li katı, güne yanlış anlamalar, şüpheler ve aşırı duyarlılık getirebilir. Bugün Merkür'ün Ay'ın Güney Düğümü ile hizalanmasıyla birlikte zihinsel bir düzlemde sıkışmış hissedebiliriz. Eğilim, bir erteleme veya duygusal kaçınma biçimi olabilen aşırı düşünmek, aşırı açıklamak veya aşırı analiz etmektir.

6 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün ilerledikçe Venüs, Satürn ile kare açıya yöneliyor ve gerçekçiliğe ulaşmadan önce ilk adım olabilecek olumsuz olasılıklara odaklanabiliriz. Kendimizi tatminsiz, izole edilmiş veya sevilmemiş hissedebiliriz, bu da bizi duygularımız ve sevgilerimizle tetikte veya savunmada tutar. Korkular büyük olasılıkla bunun kökenindedir. İstediğimiz geri bildirimi almazsak, sosyal düzeyde biraz cesaretimiz kırılabilir. Reddetmeye normalden daha duyarlıysak, sosyalleşmede zorluklar ortaya çıkabilir. Kalp, zevk veya mali konularla ilgili bir ders veya gerçeklik kontrolü olabilir. Geçici olarak ihtiyatlıyız ve para ya da kalp konusunda özgür ya da cömert olma ihtimalimiz yok.

Ay bugün 17:30'den itibaren, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Plüton'a kare), ertesi gün, 7 Kasım Pazartesi, 12:16'de Ay Boğa burcuna girene kadar boştur.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Özellikle aile içi endişelerinizi bir kenara bırakıp temkinli olmaktan vazgeçerseniz, bu pazar romantik fırsatlar önünüze çıkacak.

Bazen, özellikle hafta sonları, kendinize yalnızca bir kez yaşadığınızı hatırlatmanız önemlidir. Bugün partneriniz için ilginç bir sürpriz bile hazırlayabilirsiniz.

burc-008.jpg

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı anlatılmamış gerçekler bugün su yüzüne çıkacak ve kendinizi geçmişten kurtarmak istiyorsanız bu gerçeklerin yanında durmanız gerekecek.

Bunun yalanlarla hiçbir ilgisi yok ve bunlar insanlardan kasten sakladığınız şeyler değil.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu pazar günü ufak planlarınızı uygulamaya koyma konusunda çok hevesli görünüyorsunuz, ancak bu planlarda ilerleme kaydetmenize rağmen beklentilerinizi karşılamadıkları için kafanız biraz karışacak.

Bir de buna ek olarak daha çabuk yorulabilirsiniz. Dolayısıyla bugünden pek de keyif alamayacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Evde sağladığınız küçük başarılar, kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacak, ancak bunları tamamlamanız için yardım almış olabilirsiniz.

Gelecek planlarınız da şekillenmeye başlıyor, ancak işle ilgili plan yapmaya çok da hevesli değilsiniz. Aynı zamanda insanların yanınızda, planlarınızın yanında durmasını sağlamaya çalışıyorsunuz.

burc-007.jpg

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İster uzun süredir yurtdışında olan biriyle görüşüyor olun ister seyahat etmeyi planlıyor olun, mevcut eğilim tamamen dış kaynaklı şeylerle ilgili.

Bu planlar sizi çok heyecanlandırıyor ve pazar gününün çoğunu planlama ve araştırma yaparak geçireceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Oldukça şüphelenmenize ve herkesin bir şekilde size karşı olduğunu düşünmenize rağmen, rahat bir pazar günü önünüzde.

Ailenizde pek iyi gitmeyen bir tartışma nedeniyle bunu yaşıyor olabilirsiniz. Öğleden sonra, gururunuzu bir kenara bırakıp insanların ne demek istediğini anlamaya çalışırsanız, gerçek bir fırsat yakalayabileceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazar, başlarken pek mutlu olmayacağınız bir seyahat fırsatı getirebilir.

Belki de evde geçirdiğiniz rahat bir pazar gününe gerçekten yatırım yaptınız ancak, şimdi yolda olmanız gerekiyor. Seyahatin size getireceği şey ne kadar heyecan verici olursa olsun, evde kalmayı tercih ederdiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İster özel hayatınızda ister çift olarak başlamak istediğiniz yeni şeylerde yıldızlar yanınızda.

Bu yeni macerada enerji kaybına uğramamak için uzun süredir takılıp kaldığınız şeylerden kurtulmaya çalışmalısınız.

burc-009.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu pazar günü insanları yargılayabileceğiniz tek konu davranışları olacak ve sizi belirli konularda ne kadar ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, söyleyeceklerini çok fazla dinlemeyin.

Bu, pek çok sözün verildiği, ancak çok az şeyin yapıldığı o kafa karıştırıcı ve umutsuz günlerden biridir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Etrafınızdaki bazı ufak yer değişiklikleri sizi tahmin ettiğinizden daha fazla etkileyebilir ve buna bir nevi hazırlansanız da gerçeklik su yüzüne çıktığında, bunun beklenmedik bir şey olduğunu hissedeceksiniz.

Bugün ev işleri için harika bir gün ama her şey netleşene kadar ciddi taahhütleri bir kenara bırakmaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünüşe göre bugünün anahtar kelimesi işbirliği. Ayrıca, sosyal hayatınızın bazı gerçekleriyle yüzleşmeniz gerekebilir.

Sizi ilgilendirmeyen bir hikayeye burnunuzu sokmuş olabilirsiniz ve şimdi her şeyi düzeltmeniz gerekiyor. Bu pazar, size önemli bir görev verilmiş gibi hissedeceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu yoğun bir pazar olacak. Çok yakın birinin emrinde olmanız muhtemel. Bu kişi sağlık sorunu yaşıyor veya çok meşgul olabilir. O kişiye evde yardım etmeniz gerekebilir.

Bu, günün büyük bölümünde sinirlerinizi bozacak olsa da kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN