Her Kadının Bakışlarını Gençleştiren Bu Hileler Sayesinde Göz Altı Morluklarını Azaltmak Çok Kolay Olacak!

Her Kadının Bakışlarını Gençleştiren Bu Hileler Sayesinde Göz Altı Morluklarını Azaltmak Çok Kolay Olacak!

Yüzü çizen ve göz altı şişkinliği yapan mor noktalar, kesinlikle taze ve dinlenmiş bir görünümün simgesi değildir. Torbaların ve koyu halkaların görünümü genellikle yaşın ilerlemesiyle ilişkilendirilir. Ancak gerçek şu ki, bu 'güzellik düşmanları' hayatın her anında ve farklı nedenlerle ortaya çıkabilir...

Düzensiz bir uyku veya zayıf dolaşım, örneğin, bu sorunların varlığını etkileyebilir. Belli bir genetik yatkınlığın yanı sıra. Tüm kadınlara uygun bazı akıllı ve hızlı numaralarla her yaşta düzeltebileceğimiz sarkık göz kapağı ve morarmış göz altı torbaları gibi sorunları ortadan kaldıracağız.

Birçoğu, akıllı telefonların ve bilgisayarların, bakışları zorladıkları için göz altı torbalarında şişkinlik ve koyu halkaların ortaya çıkmasına da katkıda bulunduğunu hafife alıyor.

1.jpg

GÖZ ALTINDAKİ ŞİŞLİĞİ AZALTMAK İÇİN BU MASAJ OLDUKÇA ETKİLİ!

Koyu halkaları kamufle etmek ve torbaları azaltmak zor ama imkansız değil. Sıvıların durgunluğundan kaynaklanan göz bölgesindeki şişliği azaltmak için kendi kendinize pratik masajlar yapabiliriz. Bu sayede, mikro sirkülasyon uyarılır.

Göz bölgesinden başlayıp şakaklara kadar dairesel hareketlerle masaj yapmak gerekecektir. Daima aynı hareketle kulakların arkasına yavaşça inin. Uzmanlara göre bu mikro hareketler dolaşımı daha fazla harekete geçirecektir.

Yardımcı olan ve artık çok moda olan bir başka küçük numara, göz pedleri olarak adlandırılanlarla karakterizedir. Göz çevresindeki kan dolaşımını uyaran bir soğutma jeli ürünü. Ayrıca tüm bakışların yorgunluğunu giderir. Bu rulmanlar artık tüm süpermarketlerde ve mağazalarda, her bütçeye uygun değişken fiyatlarla mevcuttur.

Sonra makyajla ilgili tüm kadınların bilmesi gereken başka küçük püf noktaları var. Hatta bazen ürünler en iyi sonuca nasıl ulaşılacağı bilinmeden uygulanır. Örneğin, tüm kadınlar rimel uygular, ancak yalnızca birkaçı tek bir hareketle her zaman mükemmel kirpiklere ve baştan çıkarıcı gözlere sahip olmayı bilir.

haberici1.jpg

BAZI KOZMETİK ÜRÜNLERİ SORUNLARINIZI ORTADAN KALDIRABİLİR

Fakat şimdi her kadının bakışını gençleştiren bu hileler ile koyu halkaları kamufle etmenin ve göz altı torbalarını azaltmanın neden kolay olacağını açıklamaya hazırız.

Birçok kozmetik ürün, torbalara ve koyu halkalara karşı mücadelede bize yardımcı olabilir. Kontrast bir optik etki yaratmak için koyu halkaların mavi ve mor noktalarına ruj kullanılabilir. Bu durumda, turuncu bir ruja ihtiyacınız olacak (dolayısıyla şeftali veya mercan tonlarında). Bir güzellik karıştırıcısı ile yayın ve ardından bir kapatıcı yardımı ile üstünü örtün.

Piyasada koyu halkaları en aza indirmek için birçok özel düzeltici vardır. Bugün şunları öneriyoruz:

Max Factor
Mastertouch Concealer Liquid Concealer
Maybelline New York.
Collistar Concealer Filler

Bu ürünlerin hepsi lekeleri en aza indirmek için mükemmeldir. Ayrıca hepsi su geçirmez ve uzun ömürlü olarak ön plana çıkar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN