"Her şey boş" diyerek isyan etti! Şef Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan deprem tepkisi

"Her şey boş" diyerek isyan etti! Şef Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan deprem tepkisi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki büyük depremin ardından 10 ilde enkaz yığınına döndü. Büyük yıkımı meydana geldi acı dolu illerde vatandaşlara yardım etmek için canla başla savaşan Mehmet Yalçınkaya, "İnsan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şu an" sözleri ile herkesin vicdanını sızlattı.

6 Şubat 2023 tarihi Türkiye tarihine kara bir gün olarak işlenirken yaşanan depremden geriye sadece enkaz yığınları kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken tüm Türkiye'ye gelecek umutlu haberleri dört gözle bekliyor. Deprem ile birlikte binlerce vatandaş hayatını kaybederken bölgeye de pek çok yardım gönderiliyor. Günlerdir bölgede faaliyet gösteren MasterChef yarışmasının ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya da son paylaşımıyla herkesin yüreğine dokundu. Deprem bölgesinde günlerdir yemek yaparak yardımcı olmaya çalışan Mehmet Yalçınkaya, paylaşımı ile herkesin tüylerini diken diken etti.


HERKESİN YÜREĞİNE DOKUNDU


Deprem bölgesinde günlerdir çalışan Mehmet Yalçınkaya, kendi insanın kendini tarttığı bir ortam olduğunu ifade etti. Her şeyim boş geldiğini dile getiren Yalçınkaya -2 derece soğukta Kahramanmaraş'ta binlerce vatandaşın çadırda olduğunu vurguladı.

mehmet-yalcinkaya-deprem.jpg

Lüks mobilyaların arabaların ve her şeyin boş olduğunu ifade eden Yalçınkaya, çocukların kadınların ve yaşlıların kaybettikleri canların acısıyla hayata tutunmasının ne kadar zor olduğunu dile getirdi. Bu düşünceler nedeniyle gün sonu kendisinin gözlerini kapatmakta bile zorlandığını dile getiren Mehmet Yalçınkaya, bir daha bu acıları görmek istemediğini canının çok yandığını ifade etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşadıklarını aktaran Yalçınkaya şu sözleri dile getirdi:

mehmet-sef-deprem-yemek.jpg
"İnsan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şu an her şey boş. -2 derece dışarısı Kahramanmaraş’ta binlerce insan çadırlarda, lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş... Çocuklar kadınlar yaşlılar. Kaybedilen aile acısıyla yaşama tutunmak zor. Bu düşüncelerle gün sonu bende ve gözlerim kapanmıyor bir türlü Allah bu acıları bir daha göstermesin canım yanıyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN