Her şeyi bilen Simpsonlar'dan 2024 kehaneti! Yeni yıla girdiğimiz anda... 34 yıl önceden bilmişler

Her şeyi bilen Simpsonlar'dan 2024 kehaneti! Yeni yıla girdiğimiz anda... 34 yıl önceden bilmişler

The Simpsons, uzun ömürlü televizyon efsaneleri arasında kendine sağlam bir yer edinmiş, bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Bu animasyon dizisi, birtakım ilginç kehanetlerle adını sıkça duyurmayı başarıyor. Bu kez de 2024'teki olaylara dair öngörüleri, izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Simpson ailesi, beklenmedik bir hamleyle yine hayrete düşürecek. Onların 2024 öngörüleri sarsıcı nitelikte. Dizi, öyle tahminlerde bulundu ki, bu haberi duyanların aklı başından gidecek.

The Simpsons, zamanın dişlerine meydan okuyan Amerikan animasyon serilerinden biri olarak tarihe geçmiş durumda. Dizinin senaryosunda yer alan bazı olayların gerçekleşmesi, izleyicilerini hayrete düşürdü ve çeşitli komplo teorilerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Simpsonların 2023 öngörüleri ise, haberi duyanları hayrete düşürdü. Dünya genelinde enflasyon ve ekonomik krizlerle baş etmeye çalışırken, dizinin bir repliği gündeme oturdu. İnsanlar, bu bağlamda dizinin 2024 yılına dair kehanetlerini büyüteç altına aldı.

Dizi 1997 yılındaki bir bölümünde 1998 Dünya Kupası'nı hangi ülkenin kazancağını bilmişti. Koronavirüs pandemisini de 1993 yılındaki bir bölümde bilmişti.

İŞTE 2024 KEHANETLERİ

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tutuklanacağını 2015 yılındaki bir bölümde önceden tahmin eden Simpsonlar, şimdi de Trump'ın 2024'te yeniden aday olacağını belirtti.

1-001.jpg

2024 yılında ABD merkezli bir çatışmanın patlak vereceğini öne sürdü. Bu tahmine göre, patlak verecek çatışmada ABD'nin ilk hedefi Rusya olacak.

Simpsonların son öngörüsü ise iklim değişikliği ile ilgili. Dizinin senaryosuna göre, dünya büyük bir iklim kriziyle karşı karşıya kalacak. Herkes şimdi merakla, Simpsonların bu konuda ne kadar doğru tahminler yapabileceğini bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN