Her şeyi bilen Simpsonslar bunu da mı bildi? İngiltere dünyayı uyardı akıllara Simpsonsların o bölümü geldi

Televizyon efsaneleri arasında yer alan The Simpsons, kehanetleriyle sık sık ismini duyuruyor. Bu kez 2024 yılına ait tahminleriyle, izleyici kitlesi tarafından merak uyandırdı. Günümüze kadar birçok kez isabetli kehanette bulunan dizi öyle bir tahminde bulundu ki, tüm dünya bundan etkilenecek. İşte, The Simpsons'un yeni kehaneti...

Geleceğe meydan okuyan The Simpsons dizisi yeni öngörüsüyle tüm dünyayı şaşırttı. Tarihe geçen dizilerin senaryosunda gösterilen sahnelerin gerçekleşmesi, izleyicilerini hayrete düşürüyor. 2023 yılında isabetli kehanetlerinin ardından 2024 yılı için kehanetler mercek içine alındı.vnskldjvn-p6x7-cover.jpg

The Simpsons dizisi günümüzde tartışma konusu oldu. İlk kehanetlerinden birisi 1997 yılında yayınlanan bir bölümünde 1998 Dünya Kupası'nı hangi ülkenin kazanacağını öngörmüştü. Koronavirüs pandemisini ise 1993 yılında yayımlanan bir bölümünde duyurmuştu.

İŞTE 2024 KEHANETLERİ

The Simpsons dizisinin 2015 yılında yayınlanan bölümünde Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yakalandığını bilmişti. 2024 yılında ise Trump'ın yeniden başkanlığa aday olacağını öngörüyor.

2024 yılına dair birçok kehaneti bulunan The Simpsons dizisi, kısa bir süre önce yeni kehanetiyle gündeme geldi. 2024 yılında dizi senaryosuna göre iklim krizi meydana gelecek. Dünya gündemini uzun bir süre meşgul eden kehanetin ardından bir kehanet daha geldi.

2-001.jpg

SİMPSONLAR BUNU DA BİLDİ

İngiltere tarafından yapılan uyarılar, The Simpsons dizisinde ortaya çıktı. Uyarılar kapsamında İngiltere, mum, telsiz ve pil stok yapılması gerektiğini paylaştı. Bilim insanlarının tahminlerine göre, 4 ay içerisinde ya da 2024 yılının ilk çeyreğinde meydana gelecek Güneş patlaması dünyayı etkisi altına alacak.

Süpersonik patlamaların etkisiyle dünya üzerindeki tüm elektrikli aletlerin bozulabileceği iddia ediliyordu. Bu uyarının ardından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla, The Simpsons'un o sahnesi gündeme konu oldu. The Simpsons'da yayınlanan sahnede elektrikli cihazların bir anda bozulması ve havanın kararması konu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN