Herkes Unuttu Haluk Levent Unutmadı! Emine Bulut'un Küçük Kızını Asla Yalnız Bırakmıyor...

Herkes Unuttu Haluk Levent Unutmadı! Emine Bulut'un Küçük Kızını Asla Yalnız Bırakmıyor...

Emine Bulut'un eşi tarafından kızının gözleri önünde katledilmesinin üzerinden 3 yıl geçti. Olayın sıcaklığı ile herkes davanın takipçisi olacağız dedi. Ama Haluk Levent Emine Bulut'un o zaman 10 yaşında olan kızı Bilge'yi asla yalnız bırakmadı.

Emine Bulut cinayetinin üzerinden tam 3 yıl geçti. 10 yaşındaki kızı Bilge'nin gözlerinin önünde çocuğunun babası eski eşi tarafından boğazı kesilerek katledilen Emine Bulut cinayeti o zaman tüm ülkede derin bir üzüntü yaratmıştı. Sanatçı Haluk Levent küçük kızı yalnız bırakmayacaklarını açıklamış ve Emine Bulut davasının takipçisi olacaklarını duyurmuştu. Cinayetin üzerinden tam 3 yıl geçti. Haluk Levent küçük Bilge ile yine bir araya geldi.

haluk-levent1.jpg

EMİNE BULUT KIRIKKALE'DE BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kırıkkale'de Makine ve Kimya Endüstrisi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 43 yaşındaki Fedai Varan 18 Ağustos 2019 tarihinde 38 yaşındaki 6 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut'u lokantada 10 yaşındaki kızı Bilge'nin gözü önünde öldürmüştü. emine Bulut'un ölmek istemiyorum diye seslenmesi küçük kızı Bilge'nin de 'Anne Ölme' diye yalvarması tüm Türkiye'de derin üzüntü yaratmıştı. Fedai Varan ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken Haluk Levent'te Emine Bulut'un küçük kızı Bilge'yi Ahbapların yalnız bırakmayacağını duyurmuştu.

ADAHA ÖNCE DE KÜÇÜK BİLGE'Yİ GÖRÜNTÜLÜ ARAMIŞTI

Haluk Levent geçen yıllarda da Emine Bulut'un kızı Bilge'yi görüntülü olarak aramıştı. Haluk Levent Bilge için 'Artık o bizim kızımız' demişti ve Ahbapların küçük kızı yalnız bırakmayacağını belirtmişti. Haluk Levent Emine Bulut'un babası ve kardeşlerinin Ahbap avukatlarına vekalet verdiğini belirterek davanın sıkı takipçisi olacaklarını açıklamıştı. Levent ayrıca küçük Bilge için de Aile Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte Bilge'nin yanında olacaklarına dair söz vermişti.

emine-bulut.jpg

HALUK LEVENT SON PAYLAŞIMI İLE DUYGULANDIRDI

Ahbap kurucusu sanatçı Haluk Levent yaptığı sosyal medya paylaşımında Emine Bulut'un kızı Bilge ile bir araya geldiklerini belirterek ''Üç yıl önce bugün “anne ne olur ölme anne” diye ağlayan Bilge’nin annesi Emine Bulut eski eşi tarafından öldürülmüştü.
Söz vermiştik “kızı bizim kızımızdır” diye.
Ahbaplar onu hiç yalnız bırakmadı.
Evinden okuluna kadar hep beraberiz..❤️❤️❤️'' dedi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN