Hollywood yıldızlarının güzellik sırrı bu meyvede! Her gün bir tane tüketmek 10 yaş birden gençleşme garantisi veriyor…

Hollywood yıldızlarının güzellik sırrı bu meyvede! Her gün bir tane tüketmek 10 yaş birden gençleşme garantisi veriyor…

Hollywood yıldızlarının güzellik sırrının altında yatan etken ortaya çıktı! Sadece bu meyveyi tüketerek cildinizi gençleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Prof. Dr. Canan Karatay tek tek açıkladı… Cildiniz için adeta bir iksir görevi görerek 10 yaş birden gençleşmenize yardımcı olacak. İşte o meyve ve faydaları…

Prof. Dr. Canan Karatay, sık sık sağlıklı yaşama ilişkin açıklamalar yapıyor. Bu açıklamar bazen çok tartışılırken çoğu zaman da oldukça dikkate alınıyor. Karatay, bu kez de cildi taze tutmanın sırlarını paylaştı. Meğer tek bir meyve gençlik iksiri görevi görebiliyormuş…

BİR MEYVE NELERE KADİR…

Canan Karatay, geçtiğimiz günlerde zeytinyağı açıklaması ile gündem olmuştu. Şimdi de gençlik iksiri diyerek kivinin faydalarından söz etti. Karatay, kivi tüketiminin yaşlanma belirtilerini azaltacağını söyledi.

hollywood.jpg

Çin kökenli bir meyve olan kivi, tarihi süreçte globalleşen meyveler arasına girdi. Ülkemizde ise Karadeniz bölgesinde yetiştirilen bu meyve oldukça sevilen meyveler arasında yer alıyor. Son günlerde sağlığa olan yararları ile artık daha çok tüketilecek gibi duruyor.

hollywood2.jpg

CİLDİ GENÇLEŞTİRİYOR

Genelde kış mevsiminde tüketilen kivi, mayhoş tadı ile bilinmektedir. Tadının yanı sıra yararları da oldukça dikkat çekici. Yapılan araştırmalar kivinin cildi güzelleştirdiğini ortaya koydu. Ciltteki yaşlanan hücreleri onarmaya ve yenilenmesine yardımcı oluyor. Öte yandan kırışıklık oluşumunun önüne geçe kivi, göz çevresinde meydana gelen morluklara ve halkalara bile iyi geliyor. Araştırmalara göre göz çevresindeki bu hasarları azaltmaya yardımcı oluyor.

hollywood4.jpg

SİNDİRİM SİSTEMİ İÇİN BİRE BİR

Sadece cilt sağlığı için değil sindirim sistemi için de kivi tüketimi öneriliyor. Bağırsağın daha kuvvetli ve hızlı çalışmasına fayda sağlayarak kabızlık sorunlarını ortadan kaldırıyor. Birçok hastalığın etkisini azalttığı ortaya konulan kivi hakkında Diyetisyen Gillian Culbertso ise içerisinde bulundurduğu yüksek C vitamini sayesinde solunum yollarını temizlediğini öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN