How I Met Your Mother'ın alternatif finali yayınlandı

How I Met Your Mother'ın alternatif finali yayınlandı

Final sahnesiyle izleyicilerini hayal kırıklığına uğratan dizilerin ilk sıralarında yer alan 'How I Met Your Mother' alternatif finalini yayınladı.

9 sezon boyunca sevilerek izlenen How I Met Your Mother dizisinin final bölümü, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından "gelmiş geçmiş en kötü son" ilan edilmişti.

İzleyicilerin tepkisi büyük ölçüde, Ted'in dokuz yıl boyunca aradığı romantizmi inşa eden dizinin, son bölümde aniden 'vites değiştirmesi' ve anneyi neredeyse iki cümlelik bir anlatımla öldürmesiyle pek çok izleyicinin hissettiği ihanet duygusundan kaynaklanıyor.

uytt.jpg

İZLEYİCİDEN TEPKİ TOPLADI

Birçok izleyici de Barney'nin karakterinin dizinin sonunda ele alınış biçimine tepki gösterdi. Karikatür gibi başlayan karakter, dizi boyunca büyüdü; daha cömert, daha az benmerkezci olmaya başladı ve sondan bir önceki bölümde Robin'le evlenerek karakter gelişimini tamamladı. Ancak son bölümde, Barney'nin önceki sezonlardaki gelişimi finalde yok olmuş gibi göründü, evlenmeden önce yeterince değişmediği ortaya çıktı.

Collider'ın aktardığına göre, dizinin yapımcıları bu nedenle dizinin son sahnelerinin iki farklı versiyonunu yaptı. Bunlardan biri, izleyicilerin çoğunun gerçekten istediği sondu. Dizinin DVD setinin bir parçası olarak yayınlanan ve ilk olarak 2014'te satışa sunulan DVD setindeki sonda ek sahne bulunmuyor ancak farklı bir kurgu ve seslendirme söz konusu.

76uyh.jpg

ALTERNATİF FİNAL SAHNESİ

Alternatif finalde Marshall, Lily, Barney, Robin ve Ted her zaman takıldıkları MacLaren's'da Tracy'yle bir arada. Lily, Ted'in bunca yıl sonra "doğru kişi"yi bulma konusundaki cesareti hakkında bir konuşma yapıyor. Barney ile Robin'in ayrıldığına dair bir sahne de yok.

Sonda ise Tracy'nin trajik ölümü ve Ted'in Robin için mavi kornoyu çalmasının yerine, Bob Saget'in dış sesi Ted'in Tracy'ye aşkını anlatıyor ve dizi, Ted'le Tracy'nin buluştuğu tren istasyonundaki yağmur sahnesiyle sona eriyor.

'How I Met Your Mother', 9 sezon boyunca yayınlandı. Dizide yer alan başrol karakteri Ted Mosby ve ailesi 2030 yılında yaşamakta. Çocukların babalarına nasıl tanıştıklarını sormaları üzerine Ted Mosby tanışma hikayelerini anlatmak için oldukça uzun bir yol seçer. Anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmaya başlaması ile başlayan dizi, genel olarak Ted ve arkadaşlarının geçmişte yaşadıkları ve başlarından geçen olayları anlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN