Hülya Avşar'dan Nükhet Duru'ya çıplaklık ayarı! Tayt giyen kadınlar bakın ne dedi? "Abarttın Hülya"

Hülya Avşar'dan Nükhet Duru'ya çıplaklık ayarı! Tayt giyen kadınlar bakın ne dedi? "Abarttın Hülya"

Nükhet Duru'nun tay giyenlere karşı yaptığı eleştiri sonrası Hülya Avşar kayıtsız kalmadı. Avşar'dan öyle bir yorum yaptı ki duyanlar şaşırdı. Bakın kadınların tay giymesine karşı Hülya Avşar ne yorum yaptı?

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun tayt giyen kadınlar için yaptığı ilginç eleştiri magazin gündeminde çok konuşuldu. Çok fazla eleştiri alan Duru'nun o açıklamasına Hülya Avşar da kayıtsız kalmadı. Avşar, bakın nasıl bir açıklama yaptı?

nukhet.jpg

NÜKHET DURU'YA AVŞAR'DAN İLGİNÇ TEPKİ

Usta sanatçı tayt giyen kadınlar için "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama n’olur bu tayt olayına bir dur deyin artık" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Duru'nun bu yorumları çok sayıda kadını kızdırırken ünlü şarkıcı Hülya Avşar'dan daha çarpıcı bir yorum geldi.

hulya.jpg

"ÇIPLAK GEZSİNLER"

Avşar, Nükhet Duru'nun tayt yorumuna çıplaklık açıklamasıyla yanıt verdi. Tayt giymelerini istemeyen Duru için, "“İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler” diyerek tartışmalara son verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN