Hülya Avşar'ın "fazla zenginlik iyi değil" sözlerine tepki! Özgür Demirtaş'ın Avşar Kızı'na sosyal medyadan yanıtı olay oldu

Hülya Avşar'ın "fazla zenginlik iyi değil" sözlerine tepki! Özgür Demirtaş'ın Avşar Kızı'na sosyal medyadan yanıtı olay oldu

Sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz gün basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etmiş ve “Fazla zenginlik insana zarar veriyor, yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli” açıklamasında bulunmuştu. Avşar'ın bu sözleri kısa süre içerisinde dikkat çekti. Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Avşar Kızı'nın sözlerine yanıt geldi. İşte detaylar...

Sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz gün Sarıyer'de bir balıkçıdan çıkarken magazincilerin objektiflerine takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, “Fazla zenginlik insana zarar veriyor, yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli” sözleriyle dikkat çekti.

ozgur-demirtas.jpg

"SİMİT YE"

Avşar'ın bu sözleri kısa süre içerisinde gündem olurken, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Avşar Kızı'na yanıt gecikmedi. Hülya Avşar’a “Simit ye” yanıtını verdi.

ozgur-demirtas-001.jpgÖte yandan, Hülya Avşar, 2021 yılında magazin muhabirlerinin "Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?" sorusuna verdiği yanıtla o dönem büyük tepki toplamıştı.

avsar-kizi.jpg

"GEREKİRSE SİMİT YENECEK"

Avşar, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Avşar'ın 2021 yıllında yaptığı bu açıklama kısa süre içerisinde gündeme oturmuş ve birçok ünlü isim söz konusu ifadelere tepki göstermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN