Hülya Avşar'ın kızı sevgilisiyle fena yakalandı! Zehra Çilingiroğlu'nun güzelliği büyüledi

Hülya Avşar'ın kızı sevgilisiyle fena yakalandı! Zehra Çilingiroğlu'nun güzelliği büyüledi

Magazin gündeminden uzak hayat yaşayan Zehra Çilingiroğlu'ndan herkesi şaşırtan görüntüler geldi. Hülya Avşar'ın güzeller güzeli kızı sevgilisiyle yakalandı. İşte, uzun süredir ilişkileri devam eden Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya'nın o görüntüleri...

Kaya Çilingiroğu ve Hülya Avşar'ın kızı olan Zehra Çilingiroğlu öyle bir şey yaptığı magazin gündemi çalkalanmaya başladı. Genç kız olmuş yorumları üzerine Bodrum'da sevgilisiyle tatil yaparken görüntülendi. Mürsel Kaya ve Çilingiroğlu tatilin keyfini çıkartırken birlikte denize girerken görüntülendiler.

zehra çilingiroğlu

Çift uzun zamandır ilişkilerine devam ederken yaz aylarının gelmesiyle beraber kendilerini suya bıraktılar. Kaya ve Çilingiroğlu bir süre iskelede zaman geçirdikten sonra beraber deniz girdiler. İkili denizden çıktıktan sonra havlularına sarılarak şezlonga güneşlenmeye geçti. İkilinin Bodrum macerası ise dondurma yiyerek sonlandı.

Zehra çilingiroğlu mürsel kaya

“HER ŞEY YOLUNDA!”

1998 yılında dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, yılbaşında doğum gününü annesi ve sevgilisiyle beraber kutladı. 25 yaşında genç kız olan Çilingiroğlu, “Her şey yolunda ilişkimiz güzel gidiyor” ifadelerini kullandı.

Zehra Çilingiroğlu'nun güzelliği dikkatleri çekerken annesini geçti yorumları yapıldı. Uzun bir dönem Yeşilçam filmleriyle bilinen ve sunuculuk yapan Hülya Avşar'ın güzelliğini miras bıraktığı görülüyor. Bodrum Demirbükü'de tatil yapan Zehra objektiflere takıldı. Zebra desenli bikinisiyle adeta kusursuz fiziğiyle şov yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN