İbo Show'un yeni kanalı herkesi şaşırttı! İbrahim Tatlıses resmen açıkladı: Efsane program artık o kanalda yayınlanacak!

İbo Show'un yeni kanalı herkesi şaşırttı! İbrahim Tatlıses resmen açıkladı: Efsane program artık o kanalda yayınlanacak!

19 Kasım 1993 tarihinden bu yana 'İbo Show' programıyla ekranların vazgeçilmez yüzü olarak Türk televizyon tarihine geçen İbrahim Tatlıses, efsane programın yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağını resmen açıkladı. 'İbo Show' programının yeni adresi herkesi şaşırttı.

Son dönemde Star TV ekranlarında İbrahim Tatlıses'in sunumuyla izleyiciyle buluşan efsane "İbo Show" programının yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Türk televizyon tarihine geçen efsane programın yeni kanalını duyurdu. 'İbo Show' programının yeni kanalı herkesi hayrete düşürdü.

19 Kasım 1993 tarihinde Kanal 6 ekranlarında yayımlanmaya başlayan, daha sonrasında ise TGRT, Atv, Show TV, Beyaz TV ve son olarak Star TV gibi birbirinden farklı kanallarda izleyiciyle buluşan 'İbo Show' programının yeni kanalı belli oldu.

İbrahim Tatlıses'in yaralanarak hastaneye kaldırıldığı 2011 yılından sonra ilk kez 2020 yılında Star TV'de izleyiciyle buluşan 'İbo Show' programı 30. yılını geride bırakmak için gün sayıyor. 19 Kasım'da ekranlara gelecek bölümüyle ekranlardaki 30. yılını devirecek 'İbo Show'un yeni adresi herkesi şaşırttı.

İBO SHOW'UN YENİ ADRESİ HERKESİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, efsane programın yeni sezonda kendisine ait olan Tatlıses TV ekranlarında izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Ünlü türkücü paylaşımında "Her kanalda dizi dizi sıraya girdik İboshow tatlıses tv ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN