İddialı Diziye Sürpriz Transfer! Ünlü Oyuncu İle El Sıkıştı... Gümbür Gümbür Geliyor Bundan Sonra Üç Kız Kardeş Düşünsün...

İddialı Diziye Sürpriz Transfer! Ünlü Oyuncu İle El Sıkıştı... Gümbür Gümbür Geliyor Bundan Sonra Üç Kız Kardeş Düşünsün...

Geçen sezon Show TV ekranlara yayına bir hayli iddialı başlayan baba dizisi ikinci sezonda devam edecek mi yiye beklenirken dizinin sevenlerini mutlu edecek haberler gelmeye başladı. Baba dizisinin yeni sezon için ünlü bir isimle el sıkıştığı iddia ediliyor.

Baba dizisine sürpriz transfer! Levent Ülgen kadroya katıldı
Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı Baba dizisi geçen sezon yayın hayatına iddialı bir giriş yapmıştı. Büyük bir heyecanla başlayan Baba dizisi ne yazık ki reytinglerde istenen başarıyı elde edemeyince yeni sezonda da devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Baba dizisinin sevenleri olsa da reytinglerde kendisinden beklenen performansı gösterememişti.

baba-dizisi.jpg

BABA DİZİSİNDEN İYİ HABER ÜNLÜ OYUNCU İLE EL SIKIŞTI

Birbirinden ünlü isimler ile yayın hayatına başlayan Baba dizisi yeni sezonda sürpriz bir oyuncu ile el sıkıştı. Baba dizisi yapımcıları reytinglere kurban vermek istemedikleri dizi için 2. sezonunda hikayeye damga vuracak bir karakterle yeni sezona giriş yapacak. Başarılı oyuncu Levent Ülgen ile el sıkışan Baba dizisi izleyici karşısına yeniden çıkmak için gün sayıyor. Baba dizisinin yeni sezona başlayıp başlamayacağına dair belirsizlik dizinin izleyicilerini üzüyordu. Bu haberle birlikte dizinin hayranları rahat bir nefes aldı.

baba-dizisi-kadro.jpg

BABA DİZİSİ İKİNCİ SEZON İÇİN SET ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Haziran ayının başında sezon finali yapan Baba dizisinin yeni sezon hazırlık çalışmaları geçen hafta başladı. Sezon finali yaparak yaz tatiline giren Baba dizisi, ekrana dönmek için gün sayıyor.
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Baba dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı dizilere imza atan Çağrı Bayrak oturuyor. Baba dizisinin henüz yeni kadın başrol oyuncusu ise netleşmedi.

baba.jpg

BABA DİZİSİ ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNE YENİLMİŞTİ

SHOW TV'nin geçen sezonun iddialı dizisi Baba hikayesi ve kadrosundaki birbirinden ünlü isimler ile dikkatleri çekmişti ve bir nebze de olsa reytinglerde üst sıralardaydı. Ama Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamlarının zirvesine oturdu. Böylece Baba dizisinin reytingleri hızla düştü. Ama SHOW TV Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde oynayan diziyi kolay kolay harcamayacağını göstermiş ve dizinin hikayesinde önemli değişiklikler yapmıştı.

Baba dizisinin ikinci sezonunda Dilara Aksüyek ve Zeynep Tuğçe Bayat kadroda olmayacak. Bu nedenle Baba dizisinin senaristleri yoğun bir şekilde Baba dizisinin senaryosunu daha ilgi çekici yapmak için kolları sıvadı. Baba dizisinin yeni sezona hem heyecanlı bir senaryo ile hem de yeni oyuncularla devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN