İddialı pozlarıyla bilinen Hande Sarıoğlu'nın eski hali üzdü! Görenler hüsrana uğradı "Keşke eskisi gibi kalsaydı"

İddialı pozlarıyla bilinen Hande Sarıoğlu'nın eski hali üzdü! Görenler hüsrana uğradı "Keşke eskisi gibi kalsaydı"

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Spiker Hande Sarıoğlu'nun eski halini gören şaşkınlığını gizleyemedi. Estetiksiz hali ile şoke eden Sarıoğlu için "Keşke eskisi gibi kalsaydı" yorumları yapıldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Spiker Hande Sarıoğlu'nun bu defa estetiksiz halleri gündeme düştü. Göğüs pozları ile ağızları açıkta bırakan güzel spiker bakın eskiden nasılmış?

hande.jpg

HANDE SARIOĞLU'NUN ESTETİKSİZ HALİ OLAY OLDU

Son dönemlerde iddialı pozları ve dikkat çeken paylaşımları ile kendine has tarzını konuşturan Hande Sarıoğlu estetiksiz görüntüsüyle şoke etti.

hande1.jpg

Sivri dilliliği ile bilinen Sarıoğlu'nun her paylaşımı sosyal meydanından gündeminden düşmüyor. Her fırsatta göğüslerini yaptırdığını belirten Sarıoğlu, açık sözlülüğü ile de şaşırtmaya devam ediyor.

h6.jpg

ESKİ HALİNİ GÖREN ÜZÜLDÜ

Göğüsleri dışında yüzünde de estetik olduğunu dile getiren Sarıoğlu, "Benim alın ve göz kenarlarımda botox, dudaklarımda dolgu var" dedi.

handesarioglu.jpg

Güzel spikerin eski estetiksiz görüntüleri ortaya çıktı. Eski halini gören "Keşke öyle kalsaydın" "Yazık etmiş kendine" gibi yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN