İğne yok, acı yok! Kırışıklıkları anında yok ediyor: Sabah uyanır uyanmaz sürün cildinizdeki mermer etkisini görün

İğne yok, acı yok! Kırışıklıkları anında yok ediyor: Sabah uyanır uyanmaz sürün cildinizdeki mermer etkisini görün

Birçok kadının ortak sorunu yaş ilerledikçe yüzlerinde oluşan kırışıklıklar oluyor. Kırışıklıklarından kurtulmak için çeşitli cerrahi işlemlere başvuran kadınlar için cildi bebek gibi yapan ve hiçbir yan etkisi bulunmayan doğal bir yöntemle geldik. Tek yapmanız gereken her sabah uyanır uyanmaz yüzünüze sürmek...

Yüzündeki kırışıklıklardan rahatsız olan birçok kadın genellikle botoks gibi cerrahi işlemlere başvuruyor. Ancak kalıcı olmayan bu yöntem ayrıca ciltte tahrişe de neden olabiliyor. Oysa ki çözüm çok basit. Bakın hangi besinin yağı kırışıklıklardan kurtararak cildi mermer gibi yapıyor.

Botoks etkisi bulunan shea yağı, yüzde ve dudak çevresinde bulunan kırışıklıklar ile kaz ayaklarındaki çizgileri açma gücüne sahip. Yalnızca cilde iyi gelmeyen shea yağı aynı zamanda saç maskesi olarak da kullanılabiliyor.


SHE YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Hem cilt hem de saç için kullanılabilen shea yağının faydaları şunlardır:
- Göz çevresi ve dudak kenarı çizgileri üzerinde büyük bir etkiye sahip olan shea yağı, nemlendirici özelliği ile cildin sağlıklı bir şekilde parlamasını sağlıyor.
- Kuru ve çok dökülen saçlar için en etkili çözüm shea yağından yapılan saç maskesidir. Besleyici özelliği bulunan bu yağ saçlara nem kazandırırken sağlıklı bir şekilde uzamasını da sağlar.
- Kas ağrılarını dindiren shea yağı, kan dolaşımını da hızlandırır.
- Grip ve nezle gibi hastalıklarda burun deliklerine sürülen shea yağı rahat nefes alımını kolaylaştırır.
- Bir bardak su içine damlatılan shea yağı, ishali tedavi eder.
- Sivilce kremlerinde kullanılan yağ, iltihabı azaltarak sivilcenin kurumasını sağlar ve lekeleri iyileştirir.
- Çatlak onarıcı etkisiyle bilinen shea yağı, gebelikten sonra ortaya çıkan çatlakları onarır.

haber-9-ic.jpg


SHE YAĞI SAÇ MASKESİ NASIL YAPILIR?

Bir tatlı kaşığı shea yağı, bir yemek kaşığı bal, bir yemek kaşığı kuru adaçayı, on yemek kaşığı maden suyunu uygun bir kabın içine koyarak karıştırın ve karışımı saçınıza sürerek 30 dakika bekletin.

Bekleme süresi dolduktan sonra su ve şampuan ile saçınızı durulayın. She yağı maskesini 10 günde bir olacak şekilde saçınıza uyguladığınızda saçlarınızdaki değişimi göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN