İki çocuk annesi, 47 yaşındaki Ceyda Düvenci iğne ipliğe döndü! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

İki çocuk annesi, 47 yaşındaki Ceyda Düvenci iğne ipliğe döndü! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

1,5 ayda 64 kilodan 58 kiloya düşen Ceyda Düvenci, zayıflama sırrını takipçileriyle paylaştı. Peki, Ceyda Düvenci nasıl zayıfladı? Ceyda Düvenci ne diyeti yaptı? İşte, Ceyda Düvenci'nin zayıflama metodu...

İki çocuk annesi Ceyda Düvenci, son günlerde ise verdiği kilolarla gündeme geldi. Nasıl zayıfladığını sosyal medya hesabında paylaşan 47 yaşındaki oyuncu, son hali beğeni topladı.

Medyatava'da yer alan habere göre, 2015 yılında nikah masasına oturduğu Bülent Şakrak ile 2023 yılında boşanan Ceyda Düvenci; 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Binbir Gece', 'Babam ve Ailesi' gibi birçok popüler dizide rol almıştı.

CEYDA DÜVENCİ NASIL ZAYIFLADI

Deneyimli oyuncu, kilo verme sırrını şöyle anlattı:

"İki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım. 1,5 ayda 63 64 kiloydum 58'e düştüm."

ceyda-duvenci-nasil-zayifladi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN