İki resim arasında kaç fark var? Sadece üstün zekaya sahip kişiler 9 saniyede bulabiliyor!

İki resim arasında kaç fark var? Sadece üstün zekaya sahip kişiler 9 saniyede bulabiliyor!

Farkı bulun: İki resim arasındaki üç farkı 9 saniye içinde tespit edebiliyorsanız, siz bir dahisiniz. Zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi şimdi bu meydan okuma ile test edin.

Farkı bulun oyunu tamamen benzer görünen iki resim arasındaki farkları tespit etmekle ilgilidir. Kullanıcının, görevi başarıyla tamamlamak için ayrılan süre içinde iki resim arasındaki tüm farkları bulması gerekir. Bu etkinlik ile bireyler, mantıksal ve analitik becerilerini geliştirilecektir.

Hem çocuklar hem de yetişkinler bu aktiviteyi deneyebilir. Bu aktivite, grupta kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için gruplar halinde de denenebilir. Gözlem becerileriniz ne kadar iyi? Bu aktivite ile öğrenelim.

1-011.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

Yukarıda gösterilen resim, pencerenin yanında duran bir kızı ve bir mektupla uçan bir güvercini görebileceğiniz birbirinin aynı iki resmi göstermektedir. Görseller birbirinin aynı olmasına rağmen iki görsel arasında 3 fark var ve bunları bulmak için 9 saniyeniz var.

Bu zorluğu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice izlemek ve dikkatinizi çeken farklılıkları bulmaktır. Farklılıklardan bazıları kolayca tespit edilebilirken, diğerleri biraz araştırma gerektirebilir.

TÜM FARKLARI BULDUN MU?

Kaç fark tespit ettiniz? Zaman hızla ilerlerken farklılıkları hızla not edin. İyi gözlem becerisine sahip bireyler, ayrılan süre içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilecektir.

Bu aktivite, beyni meşgul ederek mantıksal ve analitik düşünmeyi teşvik ederek beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi?

ZEKA OYUNU CEVABI

Zaman sınırı sona erdi. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları fark edebildi? 3 farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın. İki resim arasındaki farklar şunlardır:

2-001.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN