İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: İkizler Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özelliği

İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: İkizler Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özelliği

İkizler, siz Zodyak'ın ikizlerisiniz. Sıkıcı bir sohbet başlatan biriyle zaman kaybetmek istemezsiniz çünkü iletişim sizin için çok önemlidir. Entelektüel olmayan insanlarla eşleşmekte zorlanabilirsiniz. İkizler Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: İkizler Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu (Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri)

İKİZLER BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

İKİZLER - KOÇ İLİŞKİSİ

İkizler, siz ve Koç, ikiniz de erteleme ile mücadele ettiğiniz için birbiriniz için mükemmel bir eşleşmesiniz. Ancak dikkatli olmanız gerekebilir çünkü Koç sizden çok daha rekabetçi. Öte yandan, birbirinizin sinirlerini bozmazsanız bir aşk ilişkisi başarılı olabilir.

İKİZLER - BOĞA İLİŞKİSİ

Boğa ile uyumluluk söz konusu olduğunda, onların istikrar, topraklama ve kararlılık özelliklerini seviyorsunuz. Boğa iyi bir kıkırdamayı takdir eder ve sen hızlı ve zekisin. Öte yandan, Boğa, bilgiyi özümsemek için sizden biraz daha uzun sürüyor, böylece o zamana kadar ilerlemiş olabilirsiniz.

İKİZLER - İKİZLER İLİŞKİSİ

İkizler, kendinizi başka bir İkizler ile eşleştirirseniz, yolda bol bol kahkaha olacak. Her şey hafif ve anlaşılır olduğu sürece ikiniz de harika bir eşleşme olursunuz.

ikizler-burcu-arkadaslik.jpg

İKİZLER - TERAZİ İLİŞKİSİ

İkizler, en uyumlu burçlardan biri olduğunuz için Terazi ile çok iyi geçinme şansınız var. Siz ikiniz uzun tartışmalardan hoşlanır ve birbirinizi güldürürsünüz. Sonuç olarak, siz ve eşiniz her zaman birlikte harika zaman geçirirsiniz. Ayrıca, hem İkizler hem de Terazi karar vermekte ve ertelemekte zorlanırlar, ancak Terazi hiçbir şeyi bitirmezlerse kendini kötü hissederken, siz onu unutmaya çalışırsınız.

İKİZLER - AKREP İLİŞKİSİ

İkizler, Akrep ile pek ortak noktanız olmayabilir, ancak bu eninde sonunda ikinizi de çekici yapacaktır. Akrep daha gizemli olma eğilimindeyken, kim olduğun konusunda oldukça açıksın.

ikizler-burcu-ask.jpg

İKİZLER - YAY İLİŞKİSİ

İkizler, hem macerayı sevdiğiniz hem de harika bir sohbetiniz olduğu için Yay burcuyla kısa sürede uyum sağlayabilirsiniz. İkiniz de hayattan en iyi şekilde yararlanmak isteyen özgür ruhlar olduğunuz için kısıtlanmayı takdir etmiyorsunuz. Yay ve İkizler arasında güçlü bir entelektüel bağlantı olabilir.

İKİZLER - OĞLAK İLİŞKİSİ

İkizler, olgun, kararlı ve güvenilir oldukları için Oğlakların etrafında bir çocuk veya genç gibi hissedebilirsiniz. Ancak, Oğlak'tan çok daha açık yürekli ve sınırsızsınız.

ikizler-burcu-sevgili.jpg

İKİZLER - KOVA İLİŞKİSİ

İkizler, sonunda ruh eşinizi Kova'da bulduğunuz için sevinme zamanı. İkiniz de zekisiniz ve önemli konuları tartışmaktan ya da sadece popüler kültür hakkında konuşmaktan zevk alıyorsunuz! İkiniz de başkalarına karşı sıcak ve misafirperversiniz, ayrıca kendi yöntemlerinizde oldukça yaratıcısınız.

İKİZLER - BALIK İLİŞKİSİ

İkizler, hassas oldukları için Balık'a zarar verebilirsiniz. İkiniz de açık fikirli, çok yönlü ve yaratıcı olabilirsiniz, ancak Balık'ın alışık olmadığınız pek çok duygusu vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN