Bu Resimde İlk Neyi Görüyorsunuz? İlk Gördüğünüz Neden Hala Aşkı Bulamadığınızı Açıklıyor

Bu Resimde İlk Neyi Görüyorsunuz? İlk Gördüğünüz Neden Hala Aşkı Bulamadığınızı Açıklıyor

İlişki uzmanlarına göre resimde ilk gördüğünüz sisin neden gerçek aşkı hala bulamadığınızı açıklıyor. İlk balinayı mı, yoksa ayı mı gördünüz? Ya da ilk sörfçüyü görenlerden misiniz? Bu Resimde İlk Neyi Görüyorsunuz? İlk Gördüğünüz Neden Hala Aşkı Bulamadığınızı Açıklıyor. İşte neden hala yalnız olduğunuzun yanıtı....

Optik İllüzyon görüntüleri, kişiliğiniz hakkında hem olumlu hem de olumsuz yönleriyle çok şey ortaya çıkarır. Peki ya bir optik illüzyon testinin aşk hayatınıza ışık tutabileceğini söylesek?

Aşık olup tekrar incinmekten korkan insanlar var. Duygusal kargaşalarından başkalarını sorumlu tutarken, kendilerinin de sevgi dolu bir yaşam yolunda duruyor olma ihtimalleri olabilir. Psikologlara ve ilişki uzmanlarına göre yalnızlığın nedeni sadece kişinin kendi iç kaygısı olabilir ve dünyaya bakış açısı geçmiş deneyimleriyle bozulmuş olabilir.

optik-illuzyon-neyi-goruyorsunuz.jpg

1 - İLK AYI GÖRENLERDENSENİZ: GÜVENSİZLİK RIHTIMINDAN AYRILMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Ay'ı ilk fark eden insanlar, gardlarını düşürme konusunda pek rahat değiller. Yakınlık isterler ve bunun onları daha iyi bir insan yapacak bir deneyim olduğuna inanırlar. Ancak, savunmalarını düşürmeye ve diğer insanları içeri almaya gelince, bunu yapmaya pek hevesli değiller. Rapor, güvensizlik rıhtımından ayrılmanın ve dalgalara binmenin zamanının geldiğini gösteriyor.

2 - İLK BALİNAYI GÖRENLERDENSENİZ: BAŞKALARININ DUYGULARINI DA ÖNEMSEMEK GEREKİYOR BUNU UTUTURSANIZ BAŞKALARI DA SİZİ UNUTUR

Rapora göre balinayı ilk gören kişi kendini yalnız hissediyor çünkü sürekli bir kişiyi arıyor. Bu tür insanlar bazı önyargılı kavramlara saplanmış olabilir. İlişki uzmanlarına göre siz, Bu bencil bir insan olduğunuzdan değil, sadece kendiniz için çok şey planladığınızdan ve sevginin bazen başka birinin ihtiyaçlarını kendinizinkinden üstün tutmak anlamına geldiğine inandığınızdan yalnızsınız.

3 - İLK SÖTÇÜYÜ GÖRENLERDENSENİZ: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZE DÜŞKÜNLÜĞÜNÜZ SİZİ YANLIZLAŞTIRIYOR

Bu görüntüdeki sörfçü, özgür bir ruhu simgeliyor. Bir kişi sörfçüyü ilk fark ederse, bağlanmaktan korktukları için kendilerini yalnız hissederler. Bu tür insanlar için aşk, açık gökyüzü gibi tam olarak özgürleştirici hissetmeyebilir, aksine onu yelkenlerini indirmeye zorlayan bir gelgit olarak görürler. İlişki uzmanlarının öğüdüne göre: Aşk gerçek olduğunda kaçış riski olmak yerine, iç monoloğunuzun fırtınasını bekleyin. Gökyüzü tekrar açıldığında, denizde geçirilen bir gün, bir ömür boyu avlanma olabilir. Siz siz olun çok özgürlüğün çok da yalnızlık getirdiğini aklınızdan çıkarmayın.

Peki, sizler bu resme baktığınızda ilk ne görüyorsunuz? Sörfçü, ay ve ya balina ilk hangisini gördünüz? Sizce de uzmanların öngörüleri doğru mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN