Ne Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken Burçlar

Ne Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken Burçlar

Aşk güzel bir şey değil mi? Ve daha da güzel olan şey, sevginizin karşılık bulduğu ve her zaman beklediğiniz ilişkiyi kurabildiğiniz zamandır. Sağlıklı bir ilişki ve gerçek aşk herkesin hayatına mutluluk, rahatlık ve neşe getirir. Ama Ne Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken Burçlarda var.

Bugüne kadar yanlış kişiyi seçmek gereksiz acı, kalp kırıklığı ve bir sürü sıkıntıyı beraberinde getirir. Gerçek aşk her zaman karşılıklıdır. Bunu çok iyi biliyoruz değil mi? Bu nedenle, işleri kendiniz için daha kolay ve daha az karmaşık hale getirmek için, ne pahasına olursa olsun kiminle çıkmamanız gerektiğini bilmek önemlidir. İşte Ne Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken Burçlar ve önemli zodyak işaretleri.

sevgili-kavgalari-6.jpg

1 KOÇLAR ASLA BİR BALIKLA ÇIKMAMALI

Onlarla gerçekten etkileşime girmeniz gerekmedikçe balıklardan uzak durun. Onlar duyguların güç merkezleridir ve siz, mekanik Koç, bunun yüzde birine tahammül edemeyeceksiniz. Hassas Balık, ilişkide her zaman sizden duygulara ihtiyaç duyacaktır.

Her zaman uzak tuttuğunuz bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için hayallerinizi bırakıp, zaman kaybetmekle zamanınızı boşa harcar mısınız?

2 BOĞALAR HER ZAMAN İKİZLERDEN UZAK DURSUN

Dengenizi kaybetmek istemiyorsanız, dengesiz ikizlerden güvenli bir mesafeyi korumanız sizin için daha iyi olur. Onların özgür ruhlu doğası, üstesinden gelemeyeceğiniz kadar fazladır.

sevgili-kavgalari-1.jpg

3 İKİZLER ASLA BİR BAŞAKLA ÇIKMAMALI

Gerçekten düzenin prangalarında kalmak ister miydin? Değilse, ne pahasına olursa olsun Başak'tan kaçının. Özgürleşmeye can atıyorsunuz ve mükemmeliyetçi Başak bunu yapmanıza asla izin vermez.

4 YENGEÇLER OĞLAK SEVGİLİLERDEN UZAK DURUN

Keçi duygularınızı asla anlamayacak, onlara karşılık verme olasılığını bir kenara bırakın. Sen, hassas ruh, duygu dalgalarından yoksun bir okyanusta hayatta kalamazsın.

sevgili-kavgalari-2.jpg

5 ASLANLAR TERAZİLERE HAYIR DEMEYİ ÖĞRENSİN

Gururunuz ve egonuz var ve buna engel olamazsınız. Bu senin doğan. Son derece talepkar, gürültülü ve öngörülemezsiniz. Sakin ve sakin Terazi, bu tür tavırlardan ve övünmekten asla hoşlanmayacaktır. Bu yüzden onlardan uzak durmak daha iyidir.

6 BAŞAKLAR YAYLARA KALPLERİNİ AÇMAMALI

Maceracı yay, sizi yeni yerlere sürükleyecek ve arzu ettiğiniz düzene aldırmadan keşfetmenizi sağlayacak. Evcilsiniz, sadesiniz ve sağlam bir temele ihtiyacınız var. Bu nedenle, bu öngörülemeyen kaşiften kaçınsanız iyi olur.

sevgili-kavgalari-3.jpg

7 TERAZİLER YENGEÇLERLE ASLA SEVGİLİ OLMAMALIDIR

Tehlikeden zevk alıyorsunuz ama kendi sınırlarınız var. Yengeç aşırı uçlarda yaşar ve onlarla yaşamak sizi rahatsız eder çünkü işler istikrarlıyken huzur içinde olursunuz. Onlardan kaçınmanız daha iyi.

8 AKREPLER İSE ASLANLARLA BİRLİKTE OLAMAZ

Sizinki 'benzer güçlerin itmesi' durumu. Büyüleyici ve kendinden emin, ikiniz de birbirinizle uzlaşmayı reddedecek ve ideolojilerinize bağlı kalacaksınız. Birbirinizden uzak durmanız size iyi gelecektir.

sevgili-kavgalari-4.jpg

9 YAYLAR GÖÇEBE BOĞALAR İLE BİRLİKTE OLAMAZ

Göçebe yaşam tarzınız istikrarlı Boğa ile asla iyi gitmeyecek. Boğa kendi merasında kalmak isterken sen hep ayaktasın. Yaşam tarzlarınız uç noktalarda olduğu için birbirinize uyum sağlayamazsınız ve bu nedenle Boğa'dan uzak durmak daha iyidir.

10 OĞLAKLARIN İNATÇI KOÇLARDAN UZAK DURMASI GEREKİR

İki inatçı insan karşılaştığında ne olur? Bir patlama var. Oğlak ve Koç arasında olan budur. Ödün vermeyen, her ikisi de kan davasına dönüşecek. Oğlak burcunun mahremiyet talebi Koç tarafından garanti edilmeyecektir. Bu nedenle, Oğlak burcu olarak her zaman Koç burcundan kaçınmalısınız.

sevgili-kavgalari-5.jpg

11 KOVALAR AKREPLER İLE ASLA YAPAMAZ

Akrep, 'affet ve unutun tam tersidir. Bir kez incindiklerinde, affetmeyecekler ve unutamayacaklar mı? Hayır, bu onların özelliği değil. Kova burcunun asi, eğlenceyi seven, açık sözlü yapısı Akrep tarafından anlaşılmaz ve Kova öyle demek istemese bile olumsuz bir şekilde algılanabilir. Bu nedenle Kova, Akrep'ten uzak durmalıdır.

12 BALIKLAR BİR KOVA İLE ÇIKMAKTAN KAÇINMALI

İkiniz de sürekli duygular içinde olduğunuz için, istikrarlı bir ortağa ihtiyacınız var. Ortaklar olarak birbirinize istikrar veremezsiniz. Birbirinizden uzak durmanız size iyi gelecektir.

Sizlerin de asla birlikte olmamanız gereken burçtan bir sevgiliniz oldu mu? Sizlerin bu konudaki tecrübesi nedir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN