Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Boğa Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu (Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri)

Boğa Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Boğa Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu (Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri)

Venüs, romantik aşk, güzellik ve finansal başarı gezegeni Boğa'yı yönetir. Zenginlik, şehvet, mülkiyet ve fiziksel sınırların tümü sizin için zevklidir. Arkadaşınızın size lüks ve güvenlik sağlamasını istiyorsunuz. Sen güzellik takıntılı bir koleksiyoncusun. Geleceğe para yatırırsınız ve en yakın arkadaşlarınızı ve ailenizi faaliyetleriniz hakkında bilgilendirirsiniz. İdeal eşiniz ile birçok ortak noktanız olması gerekiyor.

BOĞA BURCU İÇİN İYİ VE KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

BOĞA - KOÇ İLİŞKİSİ

Siz ve Koç, birbirinizi tanımanın uzun yürüyüşünü seviyorsunuz. İkiniz de en sevdiğiniz anıları keşfetmek için küçük adımlar atmayı seviyorsunuz, bir kez konuşmanın ritmi başlayınca ve onlarla rahat olduğunuzda harika bir çift olursunuz.

Ne Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken BurçlarNe Pahasına Olursa Olsun Sevgili Olmaktan Kaçınmanız Gereken Burçlar

BOĞA - BOĞA İLİŞKİSİ

İkizinizle güçlü bir havayı paylaşıyorsunuz ve en güçlü bağlardan birini paylaşıyorsunuz. Güçlü bir bağla, hem işinize değer verirsiniz hem de güçten hoşlanırsınız. İşle dengeyi korumak ve güç mücadelelerini bir kenara bırakmak her ikisine de fayda sağlayacaktır.

BOĞA - İKİZLER İLİŞKİSİ

İletişimsizlik, sizinle İkizler arasında sürtüşme yaratabilir. Aynı sevgi dilini paylaşmıyor olabilirsiniz. Onları anlamak için ilişkide empati olmanız gerekir. Sabır ve yeni sevgi yollarını öğrenmek, sağlıklı bir arkadaşlığa başlamanıza yardımcı olacaktır.

boga-burcu-sevgili.jpg

BOĞA - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Boğa ve Yengeç birbirinizi çok güzel tamamlıyorsunuz. Gerçekçi bir anlayışa ve beğeniye sahip olduğunuz için insanlara ilham veren bir bağlantınız var. İkiniz de ev, aile ve güvenlik konusunda yüksek önem taşıyan işaretlersiniz. Doğanız gereği hem özverili hem de besleyicisiniz ve iyi bir eşsiniz.

BOĞA - ASLAN İLİŞKİSİ

Siz ve Aslan, istikrar ve güvenilirliğe ihtiyacınız var. Bu, ilişkinizin her zaman kolay olacağı anlamına gelmez. Siz ikiniz nasıl iyi vakit geçireceğinizi biliyorsunuz, sürekli aktivite yerine yavaş, yumuşak zevkleri tercih ediyorsunuz.

BOĞA - BAŞAK İLİŞKİSİ

Siz ve Başak, hem güvenilir hem de barışçılsınız. İkiniz de, etkili iletişimi paylaşarak ve zorluklarla konuşmaya hazır olarak istikrarın sağlanacağını biliyorsunuz. Boğa, Başak ile duygusal ve fiziksel olarak uyumlusunuz.

boga-burcu-arkadaslik.jpg

BOĞA - TERAZİ İLİŞKİSİ

Siz ve Terazi benzer rahat tavırlara ve istikrara ihtiyaç duyuyorsunuz. Terazi, boğanın sessiz gücüne, olgunluğuna ve topraklanmış doğasına hayran kalacak ve Terazi'nin güzelliğine, zarafetine ve çekiciliğine çekileceksiniz.

BOĞA - AKREP İLİŞKİSİ

Siz ve Akrep, sağlam bir romantik bağı paylaşmanız gerekiyor. Başka şeyler asla arkadaşlık aşamasından çıkmayabilir - siz kolaylıkla Akrep'in dikkatini çekersiniz. Her ikisi de hızla güven eksikliğine yol açan inatçılık ve kıskançlık özelliklerine sahiptir.

boga-burcu-sevgili-001.jpg

BOĞA - YAY İLİŞKİSİ

Sen ve Yay, gece ve gündüz gibisiniz. Güçlü ve şaşırtıcı bir çekicilik türüdür. İkiniz de birbirinize ilgi duyuyorsunuz ama aynı tip değilsiniz. Eğlenceli bir romantizm yaşayabilirsiniz, ancak sadece kısa bir süre için.

BOĞA - KOVA İLİŞKİSİ

Kova ile olan eşleşmenizde pek ortak noktanız yok. Uyumluluk, çok fazla fedakarlık ve uzlaşma gerektirecektir. Aynı zamanda, eşinize her şeyi söyleme alışkanlığınız var, oysa Kova her şeyi gizli tutmayı tercih ediyor.

BOĞA - BALIK İLİŞKİSİ

Siz ve Balık, romantizme değer veriyorsunuz ve tüm kalbinizi ilişkiye koyma eğilimindesiniz. Balık burcundaysanız, sizi gerçekten gördüğünüzü ve işittiğinizi hissettirecek biriyle birliktesiniz ve aynı zamanda Balık'ın güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz. Dürüst ve içten bağlantı dokunaklı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN