İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çiftinden sürpriz ayrılık

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çiftinden sürpriz ayrılık

FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinin setinde birbirlerini tanıyan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı çabuk bitti. Aşklarını önce inkar eden ancak Bodrum'da el ele yakalanınca kabul eden çiftin sürpriz ayrılığıyla ilgili İlayda Alişan ilk kez konuştu.

Masumiyet dizisinin genç aşıkları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın aşkı yaz yağmuru gibi etkili ama kısa sürdü. Çiftin geçtiğimiz Haziran ayında başlayan aşkları sürpriz bir sonla bitti.

ilayda-alisan-serkay-tutuncu-bodrum.jpg

İlayda Alişan ekrana veda eden ‘Masumiyet’teki partneri Serkay Tütüncü ile aşk haberlerine büyük tepki göstermiş, “İddialar yalan, sadece kariyerime odaklandım” demişti. İlayda Alişan bu açıklamadan 4 gün sonra da Tütüncü ile Bodrum’da el ele görüntülenmişti.

ilayda-serkan.jpg

SER VERİP SIR VERMEDİ

Çiftten gelen son dakika haberine göre, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü yollarını ayırdı. İlayda Alişan önceki gün tek başına Nişantaşı’nda mağazaları dolaşırken görüntülendi.

ilayda-alisan-nisantasi.jpg

Ayrılık haberini doğrulayan Alişan, sebebi hakkında ser verip sır vermedi. “Dedikodular doğru, ilişkimiz bitti ama nedenini söylemek istemiyorum, bu konu hakkında konuşmam” diyen İlayda Alişan yoluna hızlıca devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN