İlker Kaleli Arak dizisiyle geliyor! Partnerini görenler sevinçten çıldırdı, "şimdi bu dizi nasıl tutmasın"

İlker Kaleli Arak dizisiyle geliyor! Partnerini görenler sevinçten çıldırdı, "şimdi bu dizi nasıl tutmasın"

Türk televizyon tarihinin sevilen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel 'de Poyraz karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İlker Kaleli yeni dizisiyle ekranlara kavuşuyor. Başarılı oyuncunun partnerini görenler ise sevinçten çıldırdı...

Türk televizyonunun en sevilen oyuncularından biri olan İlker Kaleli, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüş yapıyor. Kendisi, "Poyraz Karayel" dizisindeki unutulmaz performansıyla hafızalara kazınan Poyraz karakteri ile Türkiye'nin en saygın oyuncularından biri haline gelmişti. Şimdi ise yeni projesi "Arak" ile tekrar seyirci karşısına çıkıyor.

Kaleli'nin hayranları, uzun bir süre boyunca onu televizyon ekranlarında görememenin özlemini çekmişti. Ancak şimdi, bu özlem son buluyor ve oyuncu "Arak" dizisi ile ekranlara geri dönüş yaparak seyircilerini mutlu edecek.

5c8db23245d2a05010da0a5c.webp

İLKER KALELİ ARAK DİZİSİYLE GELİYOR! PARTNERİNİ GÖRENLER SEVİNÇTEN ÇILDIRDI, "ŞİMDİ BU DİZİ NASIL TUTMASIN"

Sevilen oyuncu İlker Kaleli, Most Yapım’ın merakla beklenen “Arak” adlı dizi projesiyle anlaşma aşamasına geldi. Murat Can Oğuz’un yapımcı, Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Arak’ta İlker Kaleli, Kara adlı etkileyici bir rolü oynamaya hazırlanıyor. Bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Arak dizisi İstanbul' da çekilecek ve Show tv ekranlarında yayınlanacak.

Başarılı oyuncu İlker Kaleli' nin partneri ise belli oldu. İlker Kaleli' nin partneri Öykü Karayel oldu. Yapımcı Murat Can Oğuz’la prensipte el sıkışan Karayel, “Zeynep” rolüne hayat verecek.

61a9d8007af5072294cb252e.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN