İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahnesi ile gündem olmuştu! Sahne ücretine zam yaptı! Rakam duyanların dudağını uçuklattı!

İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahnesi ile gündem olmuştu! Sahne ücretine zam yaptı! Rakam duyanların dudağını uçuklattı!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerinde yer aldığı İnci Taneler dizisi pavyon sahnesi ile gündeme damga vurmuştu. Sahnede oyunculara eşlik eden Sincanlı Erkal'ın sahne ücretlerine zam yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini üstlendiği ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı İnci Taneleri dizisi ekran hayatına başlamadan gündemde ses getirmeyi başardı.

Hazar Ergüçlü’nün "Dilber" isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahne, sosyal medyada büyük ses getirdi. Fragmanda Ergüçlü'ye eşlik eden Sincanlı Erkal'ın sahne ücretine zam yaptığı ve fiyatını epey yukarı çıkardığı öne sürüldü.

sincabnli.jpg

4 BİN'DEN 300 BİN TL'YE ÇIKARDI

T24'te yer alan habere göre, Dilber'in dans ettiği pavyonda söylediği 'Gemileri Yakarım' şarkısıyla kısa sürede milyonlar tarafından bilinen Sincanlı Erkal, daha önce düğünlerde şarkı söyleyerek 4 bin TL kazanıyordu. İddiaya göre, dizide popüler olduktan sonra sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

Öte yandan, merakla beklenen 'İnci Taneleri' dizisi 25 Ocak Perşembe günü ekran macerasına başlayacak.

fgkfgkfgk.jpg'KÜRTAJA ZORLADI' İDDİASI

Sincanlı Erkal lakabıyla bilinen Erkal Sonel, hakkında geçtiğimiz günlerde akıl almaz iddialar ortaya atılmıştı. Pavyonda çalışmak zorunda kalan iki kadını iki gün boyunca bir depoda alıkoyduğu ve kadınlardan birini kendisinden olan bebeği doğurmaması için kürtaja zorladığı ileri sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN