İnci Taneleri'nin final tarihi belli oldu

İnci Taneleri'nin final tarihi belli oldu

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. 30 Mayıs Perşembe akşamı tatile girecek olan dizi, 17. bölümüyle sezona veda edecek.

Kanal D'nin bu sezonki reyting rekortmeni dizisi “İnci Taneleri” perşembe günleri seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Şenol Sönmez’in yönettiği dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; hapishaneden çıkan idealist bir öğretmenin ailesini bir araya getirme mücadelesini anlatan dizi, 17. bölümde sezon finali yapacak.

30 Mayıs Perşembe akşamı tatile girecek olan dizinin Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’tan oluşan ekibine “Nehir” rolüyle Sera Kutlubey katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN