İngiliz oyuncu Adrian Schiller hayatını kaybetti

İngiliz oyuncu Adrian Schiller hayatını kaybetti

İngiliz oyuncu Adrian Schiller, 60 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun menajeri Amanda Evans, Schiller'in ölümünün "ani ve beklenmedik" olduğunu söyledi.

Netflix'te yayınlanan "The Last Kingdom" dizisinde "Aethelhelm" karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Adrian Schiller 60 yaşında yaşama veda etti. Ünlü oyuncunun ölüm haberini menajeri Amanda Evans duyurdu.

adrian-schiller.jpg

Evans CNN'e verdiği demeçte, "Sevgili müşterimiz Adrian Schiller'in 3 Nisan Çarşamba günü vefat ettiğini en ağır ve en üzgün kalplerle duyuruyoruz. Kendisi çok erken öldü ve biz, ailesi ve yakın dostları bu kayıp karşısında yıkıldık." diye konuştu.

Açıklamada, "ölümünün ani ve beklenmedik olduğu" ve henüz daha fazla ayrıntının mevcut olmadığı belirtildi.

adrian-schiller-2.jpg

Adrian Schiller, Masterpiece, Raised by Wolves, The Danish Girl, Bright Star ve Beauty and Beast gibi yapımlarda, 2015'te usta oyuncu Meryl Streep'le birlikte Suffragette filminde rol aldı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl ise Marylebone Tiyatrosu'nda sahnelenen The White Factory oyununda da oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN