İnsanların %90'nı resimdeki gerçek baykuşu bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 4 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %90'nı resimdeki gerçek baykuşu bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 4 saniyede bulabiliyor!

Gizli kuş optik illüzyonu: Oyuncak baykuşların arasına gizlenmiş gerçek bir baykuş vardır. Sadece IQ'su yüksek olanlar gerçek baykuşu 4 saniyede bulabilir. Onlardan biri misin? Şimdi dene.

Optik illüzyon resimleri, beyne sağlıklı egzersiz yapmasına yardımcı olurken aynı zamanda günlük hayatımızdaki stresi geçici olarak azaltır. Ayrıca optik illüzyon bulmacalarını çözmek, kişinin gözlem becerilerini ve zekasını arkadaşlar ve aile arasında sergilemek için harika bir yoldur.

Çalışmalar, düzenli olarak optik illüzyon bulmacaları yapmanın, gözlem becerilerini geliştirmenin yanı sıra dikkat süresini artırmaya yardımcı olabileceğini düşündürmektedir. Dikkat seviyenizi kontrol etmek ister misiniz? Başlayalım.

1.jpg

RESİMDEKİ GERÇEK BAYKUŞU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, raflarda bekletilen oyuncak baykuş koleksiyonunu gösteriyor. Bu doldurulmuş baykuşların arasında gerçek bir baykuş gizlidir ve size düşen görev gerçek baykuşu 4 saniye içinde tespit etmektir.

Bu tür optik illüzyon bulmacaları, zeka kadar gözlem becerilerini de test etmenin en basit yollarından biridir. Bir optik illüzyon oyununa katılmanın en iyi yanı, beynin hem sol hem de sağ merkezlerini çalıştırarak yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olmasıdır.

GERÇEK BAYKUŞU BULDUN MU?

Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

Doldurulmuş oyuncaklar arasında gerçek baykuşu bulma görevi, dikkatinizi test etmenin harika bir yoludur. Yalnızca en iyisine sahip olanlar, zaman sınırı içinde gerçek baykuşu tanımlayabilecektir. Gerçek baykuşu görebilmek için resme dikkatlice bakmalısınız.

Bazı doldurulmuş baykuşlar gerçek baykuşa benzediği için ilk bakışta gerçek baykuşu görmek mümkün olmayabilir. Gerçek baykuşu gördünüz mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız gerçek baykuşu başarıyla tespit etti? Son derece dikkatli olan bazı kişilerin gerçek baykuşu diğerlerinden daha hızlı tespit ettiğine inanıyoruz. Hepiniz için kocaman bir alkış. Hala gerçek baykuşu arayanlar aşağıdaki cevaba göz atabilirler.

Gerçek baykuş, resmin sağ tarafında üst rafta otururken görülmekte olup, gözlüklü bir baykuştur ve gerçek gibi görünen tırnaklarından tanınabilir.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN