İnsanların %99'u resimdeki farklı pandayı bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 10 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u resimdeki farklı pandayı bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 10 saniyede bulabiliyor!

IQ'nuzu test etmek İçin optik illüzyon: Resimde, sevimli küçük pandalar grubuna gizlenmiş farklı pandayı bulmaya çalışın. Ortalamanın üzerinde zekaya sahip kişiler, gizlenmiş farklı pandayı 10 saniyede fark edebilir.

Optik illüzyonlar genellikle bir nesnenin, çizimin veya insanların beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan zihin büken ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsama türleri vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin olaylara veya görüntülere farklı bakabildiğini ve her açıdan farklı bir algı oluşturduğunu gösteriyor. Çoğu zaman, bu optik illüzyonlar, şeyleri nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize biraz ışık tuttuklarından psikanaliz testinin bir parçası haline gelir. Bu kez, resimdeki pandalar grubu arasında saklanan farklı pandayı görmeniz gereken optik illüzyonun zekice bir örneğini bulduk.

1-012.jpg

RESİMDEKİ FARKLI PANDAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim hem yetişkinler hem de çocuklar için beyin jimnastiği olarak tasarlanmıştır. Bu optik illüzyonda bir grup siyah beyaz panda görebilirsiniz. Ancak grubun içinde bir yerlerde farklı bir panda saklanmaktadır. Bütün bu pandalar arasında farklı bir panda var! Onu bulmak için 10 saniyen var.

Bu optik yanılsamanın daha zor kısmı, sevimli küçük pandalar grubunun içindeki farklı pandayı tespit etmektir. Görüntü, binlerce yetişkinin, fotoğrafın içindeki gizli pandayı bulmaya çalışırken başlarını kaşımasına neden oldu.

FARKLI PANDAYI BULDUN MU?

Resimdeki gruptaki gizli üzgün pandayı sadece 10 saniye içinde teşhis etmeyi başarırsanız, bunun olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Çalışmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı.

Optik illüzyonlar, kişilik özellikleriniz hakkında bazı büyüleyici içgörüler sağlamaya çalışır . Çoğu zaman, belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılamamız için zihnimizi kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyonun içindeki gizli üzgün pandayı gördünüz mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zorlu yapboza yakından bakın ve siyah beyaz pandalar arasındaki gizli farklı pandayı bulmaya çalışın. Farklı ​​pandayı bulmak çok zor görünebilir, ancak görüntünün sol alt tarafına bakarsanız, diğerlerinden farklı bir ifadeye sahip olan gizli pandayı görebileceksiniz. Garip pandanın hüzünlü gözleri ve asık bir yüzü var. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde gizli üzgün pandayı vurguladık:

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN