Instagram'dan tarihi hata! Ebru Polat, bir geceliğine milyoner oldu! Az kalsın dünyanın en zenginleri listesine giriyordu...

Instagram'dan tarihi hata! Ebru Polat, bir geceliğine milyoner oldu! Az kalsın dünyanın en zenginleri listesine giriyordu...

Yaptığı açıklamalar ve cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Ebru Polat, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Instagram’ın kendisine yanlışlıkla 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini söyledi. Polat'ın bu açıklaması kısa süre içerisinde gündem oldu.

Son dönemin en çok konuşulan ünlü isimlerinden olan Ebru Polat, sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılardan. Hazmedemeyenlere Soda, Çıngıraklı gibi şarkılarla milyonlar t

polaftfg.jpgarafından tanınan Ebru Polat sosyal medyada paylaştığı iddialı ve cesur pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

Polat bu kez de Instagram hesabından paylaştığı videoyla gündeme geldi. Polat, Instagram’ın kendisine yanlışlıkla 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini söyledi.

ebrudfg.jpg

"1 GECEDE EN ZENGİNLER LİSTESİNE GİRDİM"

Polat, paylaşımında, "Dün gece yanlışlıkla forbes en zenginler listesine girip sabah o listeden çıktım. Instagram , hesabıma yanlışlıkla 21,686,123,59 $ gönderdi... 1 gecede en zenginler listesine girdim, sabah hatasını farkedip parayı geri çekti." ifadelerine yer verdi. Polat'ın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı.

ebru.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN