IQ Testi Optik İllüzyon: D Grubundaki Tüm B'leri Bulun ve Zekanızı Test Edin!

IQ Testi Optik İllüzyon: D Grubundaki Tüm B'leri Bulun ve Zekanızı Test Edin!

Bu Optik İllüzyonda D grubundaki tüm B'leri tespit ederek Zekanızı test etmeye çalışın. Tüm B'leri 20 saniyede bulabilir misin? İşte IQ seviyenizi ölçen optik illüzyon testi.

Hayattaki farklı durumlardan geçerken, bir çeşit filtre kullanarak sadece görmek istediğimizi görme eğilimindeyiz. Optik bir yanılsama, bir nesnenin veya çizimin, resmin veya bir dizi şeyin akıllara durgunluk veren bir gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Bu optik yanılsamalar aynı zamanda IQ Seviyenize de ışık tuttukları için psikanaliz alanının bir parçasıdır. D grubu içindeki B'leri tespit ederek IQ'nuzun test edileceği böyle bir optik illüzyona bakalım.

D GRUBU İÇİNDEKİ B'LERİ TESPİT EDEREK IQ'NUZU TEST EDİN

Bu IQ testine girmek istiyorsanız, D harfi grubundaki 4 adet B harfini bulmanız yeterlidir. Bu 'IQ testi' zekanızı test etmek için bir grup D'de B harfini bulmanızı isteyecektir. Optik bir illüzyon gibi davranan bu zeka oyunu, yüksek düzeyde zekaya sahip olup olmadığınızı ortaya çıkaracaktır.

Buradaki zorluk, ortalamanın üzerinde bir IQ seviyeniz olup olmadığını gösterecek olan D'ler grubu içindeki maksimum B'leri tespit etmektir.

1.jpg

BU OPTİK İLLÜZYONDA KAÇ TANE DAİRE GÖREBİLİYORSUNUZ?

Tüm B'leri bulabilirseniz, bir dahi olarak kabul edilirsiniz ve ortalamanın üzerinde bir IQ Düzeyine sahip olursunuz. Açıkça mükemmellik tutkunuz var, kendinize meydan okumayı seviyorsunuz ve çeşitliliği takdir ediyorsunuz. Aynı zamanda mükemmel bir hayal gücü olan harika bir problem çözücüsünüz.

Bu aynı zamanda kişisel estetiğe bağlı olduğunuz, problemler ve çözümler bulmakta üstün olduğunuz ve yaratmak için bir itici güce sahip olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca sınırsız hayal gücünüz ve açık fikirlisiniz.

DÜŞÜK ZEKA SEVİYESİ

Bu sonucun bir başka yorumu şudur: “Çok zekisin!” D'ler arasında B'lerin çoğunu bulabildiğinize göre, birden fazla beceri ve ilgi alanına sahip hızlı öğrenen, başına buyruk biri olarak kabul edilirsiniz. Bu aynı zamanda meşgul değilseniz kolayca sıkılacağınızı ve tutku alanlarınızda sürekli uyaranlara ihtiyaç duyacağınızı gösterir.

Ne kadar az B bulursanız, test IQ'nuzu o kadar düşük olarak değerlendirir.

3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN